Grad Tuzla: Sastanak sa predstavniciam Tehnograda


- Održan radni sastanak gradonačelnika Tuzle i predstavnika građevinske kompanije Tehnograd-company iz Tuzle -

GradTehnograd

Gradonačelnik Grada Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić, jučer je u prostorijama Gradske uprave održao radni sastanak sa predstavnicima građevinske kompanije Tehnograd-company iz Tuzle.
Predstavnici kompanije Tehnograd-company d.o.o., direktor Ekrem Hukić, finansijski i komercijalni direktor Melis Šarić i Melisa Šarić Hodžić zahvalili su se gradonačelniku dr. sc. Zijadu Lugaviću na prijemu i izdvojenom vremenu, te čestitali na izboru na novu dužnost.
Tema razgovora bila je dosadašnja dobra saradnja, koju Grad Tuzla i ovaj lokalni investitor i izvođač građevinskih radova ostvaruju, u kontinuitetu, već dugi niz godina, kao i o narednim aktivnostima i budućim projektima, koje će ova kompanija realizovati.
„Grad Tuzla, otvoren je za saradnju, te su nam građani i privrednici u fokusu rada. Prioritet naše lokalne zajednice jeste privrednicima dati podršku, kroz razgovore sa građanima i privrednicima želimo saznati koje su to poteškoće s kojima se suočavaju, te pokušati pronaći rješenja za otklanjanje istih. Ono što je naša nadležnost, odmah ćemo se uključiti u rješavanje, a ono što nije, nastojat ćemo da budemo podrška u rješavanju. Imajući u vidu dosadašnje aktivnosti ove kompanije i njen značaj, u skladu sa njihovim poslovnim opredjeljenjem, mi ćemo se, kao lokalna zajednica, potruditi da budemo što efikasniji u rješavanju zahtjeva”, kazao je gradonačelnik dr.sc. Zijad Lugavić.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBTizi

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma