Ekspozitura Nove banke u Laktašima na novoj lokaciji

 

Od 10. marta 2023. godine, poslovnica Nove banke Ekspozitura Laktaši radiće na novoj lokaciji, na adresi Trg palog Borca Predraga Budića bb. Preseljenje Ekspoziture realizovano je sa ciljem unapređenja mreže poslovnica i kvalitetnijeg zadovoljavanja bankarskih potreba fizičkih i pravnih lica, te javnog sektora.

NBlaktasi

Gradonačelnik Grada Laktaši Miroslav Bojić i predsjednik Uprave Nove banke Siniša Adžić, simboličnim presijecanjem vrpce ozvaničili su početak rada Ekspoziture Laktaši. Nova banka je u Laktašima prisutna već dvije decenije, tokom kojih je kvalitetno odgovarala na potrebe svojih klijenata. Kontinuirani rast u svim segmentima ogleda se i u otvaranju novog, moderno uređenog prostora za obavljanje bankarskih poslova.


Da bi podstakla održivi razvoj i uspeh, Nova banka ulaže značajne napore u zadovoljenje potreba klijenata, unapređenje proizvoda i usluga, te poboljšanje internih procesa u svakoj zajednici u kojoj posluje. Jedno od primarnih načela poslovanja Banke je i društvena odgovornost, koja podrazumijeva poduzimanje aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice. Otvaranje nove poslovnice bila je prilika da Banka uruči donaciju u vrijednosti 1.000,00 KM Društvu dobrovoljnih davalaca krvi Laktaši.

Radno vrijeme Ekspoziture Laktaši je od 08.00 do 16.00 časova radnim danima, te od 08.00 do 13.00 časova subotom. Na novu lokaciju preseljen je i bankomat, a više informacija o uslugama klijenti mogu dobiti pozivom na besplatan info telefon 080050011.

centralno okt 2022 

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

cydonia2

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

balic dec 2022a

golden jan 2021 2

grin

mamamia

 emma

novan banka dec 2022

 piemonte1

lovic juli 2022

fhz