Nova banka i Mastercard pozivaju na Banja Luka Fest

 

- Specijalna ponuda za korisnike e-Novčanika -

Spojimonote

Pod sloganom „Spojimo note”, Nova banka i kompanija Mastercard u BiH pripremili su specijalnu ponudu za posjetioce trećeg međunarodnog muzičkog festivala „Banja Luka Fest”. Za sve klijente Nove banke, korisnike Mastercard kartica koji svoje festivalske ulaznice kupe koristeći uslugu e-Novčanik, koji je integrisan u mobilnu aplikaciju Smart Nova, Nova banka i Mastercard obezbijedili su jednu gratis ulaznicu za koncert za koji je izvršena kupovina. Ponuda važi samo za standard ulaznice koje su kupljene u vrijednosti od 35,00 KM, u periodu od 5. juna 2023. godine do 8. jula 2023. godine ili do isteka rezervisanih zaliha. Gratis ulaznice se preuzimaju na prodajnim mjestima organizatora „Banja Luka Festa“, odmah nakon realizovane kupovine ulaznice uslugom e-Novčanik.

Kupovinu ulaznica moguće je izvršiti isključivo na POS terminalima koji se nalaze u marketinškoj agenciji „Stars & more“, na adresi Jevrejska 6, u Banjoj Luci, zatim na Trgu Krajine, te na dane koncerta, ispred ulaza u Tvrđavu Kastel. Pomoću e-Novčanika Nove banke moguće je izvršiti kupovinu ulaznica za sva četiri festivalska dana.

Usluga e-Novčanik omogućava beskontaktna plaćanja mobilnim telefonom sa android operativim sistemom. Za obavljanje kupovine potrebno je da klijent Nove banke koristi Smart Nova aplikaciju, unutar koje, u par jednostavnih koraka, može digitalizovati svoje Mastercard kartice. Svaka kupovina potvrđena je visokim sigurnosnim standardima, a korisniku pruža jednostavnu, brzu i praktičnu metodu plaćanja.

Nova banka i Mastercard su prijatelji Festivala koji će tokom četiri dana ugostiti Mariju Šerifović, Yasmin Levy, Nemanju Radulovića te Ninu Badrić i Petra Grašu. Više informacija o specijalnoj ponudi povodom „Banja Luka Festa“, kao i o korištenju Smart Nova aplikacije, moguće je pronaći na web stranici Nove banke, na adresi www.novabanka.com.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

NB kraljevska2024

 mamamia

grin

balic dec 2022

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

emma

SOS2023NG