VI Festival savremene žene u Tuzli, do 11.6.


- Registrujte se besplatno -

festivalzene


Budite dio inspirativne i energične atmosfere na VI Festivalu savremene žene, koji će se održati od 8. do 11. juna 2023. godine u Tuzli! Ovogodišnji Festival će okupiti nevjerojatne govornice iz različitih sfera života, spremne da podijele svoja iskustva, pruže savjete i motivišu vas da ostvarite svoje snove.

Festival savremene žene je mjesto otvorenog dijaloga, gdje slavimo uspjeh i motivišemo sve ambiciozne, kreativne i hrabre žene današnjice. Bilo da vas zanima politika, ekonomija, kultura, mediji, biznis ili blogeri, na Festivalu ćete pronaći inspiraciju i korisne informacije iz svih tih područja.

Ukoliko želite biti dio ovog jedinstvenog događaja i doživjeti čaroliju Festivala savremene žene, imamo sjajne vijesti za vas - registracija je potpuno besplatna!

LINK ZA REGISTRACIJU

Posjetite našu web stranicu www.fsz.ba kako biste saznali više o ovogodišnjim govornicama i njihovim nevjerojatnim pričama. Oduševit ćete se raznolikošću i njihovim impresivnim dostignućima. Nemojte propustiti priliku da se umrežite, steknete nove vještine, pronađete mentorstvo i uživate u zabavnom programu koji smo pažljivo pripremili za vas.

Naše posebno iznenađenje koje pripremamo za sve drage ljude jeste veliki koncert Maye Sar i prijatelja na Trgu slobode u Tuzli 8. juna od 21 h, na dan otvorenja Festivala savremene žene. Uz nju stižu Nermin Puškar, Vanna, Frajle i mnogi drugi, a ovo je naš zajednički poklon Tuzli pod nazivom "Moj grad, moja pjesma".

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na VI Festivalu savremene žene.

Vidimo se u Tuzli!

Festival savremene žene

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBplatibrzo mali

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma