Tuzla: 5. Auto Show Week 19-21.5.

 

Ovogodišnji peti po redu Auto Show Week koji će se održati u Tuzli nesumnjivo će biti prava poslastica za sve ljubitelje automobilizma.

petiautoshow

Desetine renomiranih proizvođača posjetiocima će predstaviti svoja najnovija ostvarenja koja će tuzlanski posjetioci moći da vide i eventualno postanu vlasnici nekih od svjetskih lidera u automobilskoj industriji.

Ovogodišnji događaj posjetiocima će, osim automobila, ponuditi i motocikle svjetski poznatog proizvođača, Harley Davidsona, a neće izostati ni kvalitetan sadržaj za ljubitelje biciklizma.

Na ovogodišnjem Auto-moto Show weeku moći ćete pogledati modele sljedećih proizvođača:
Renault, Dacia, Nissan, Ford, Kia, Volkswagen, Range Rover, Jaguar, Suzuki MG, Peugeot, Škoda, Huyndai, Toyota, Lexus, Harley Davidson i CF.

Osim bogate ponude u okvirima autoindustrije i novih modela automobila, jedna od sporednih tema o kojima će biti govora na ovogodišnjem izdanju Auto show Weeka bit će tehnologije budućnosti, a govorit će se i o Tuzli i njenoj budućnosti kada je u pitanju autoindustrija.

Agencija Colosseum najavljuje jedini i jedinstveni Auto Show Week 2023, koji će se održati u periodu od 19.5. do 21. 05. 2023. godine, na parkingu Bingo City Centra u Tuzli. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Više informacija potražite na www.autoshowweek.ba.

 

centralno okt 2022 

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

cydonia2

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

lovic juli 2022

balic dec 2022

golden jan 2021 2

grin

mamamia

 emma

novan banka dec 2022

 piemonte1

fhz