Delegacija resornog ministarstva posjetila Stadion „Tušanj“

 


Ministar za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona Damir Gazdići  šef Odsjeka za sport Ermin Jusufović boravili su u radnoj posjeti JU "Gradski stadion Tušanj" Tuzla.
Ovom su prilikom razgovarali sa direktoromBakiromBuljugijom i pomoćnikom Miodragom Tanasilovićem o trenutnim aktivnostima vezanim za unaprjeđenje infrastrukture objekta teplanovima u budućnosti.
Ministar Gazdić upoznao je predstavnike Stadiona „Tušanj“ sa javnim pozivima i programima Ministarstva u 2024. godini koji omogućavaju apliciranje JU "Gradski stadion Tušanj" Tuzla.

tusanj


„Nadam se da ćemo svi zajedno omogućiti Stadionu „Tušanj“ da maksimalno iskoristi svoj potencijal i kapacitete te da će sportisti i sportski rekreativci svih životnih dobi iskoristiti kapacitete i mogućnosti ovog jednog od najreprezentativnijih sportskih objekata na području Tuzlanskog kantona“, rekao ministar Gazdić.
Obilaskom radilišta na stadionu, delegacija resornog ministarstva sagledala je potrebe gradskog terena predviđenog za održavanje sportskih događaja a ministarGazdić je pozvao predstavnike JU "Gradski stadion Tušanj" Tuzla da iskoristefinansijske i mogućnosti savjetovanja koje im stoje na raspolaganju kada je u pitanju Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBplatibrzo mali

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma