Svečano je zatvoren jubilarni, deseti JobFAIR-Iskoristi svoju šasnu!


Uspješno je završen jubilarni, deseti sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR ‘18 - Iskoristi svoju šansu!
Da li ste Vi iskoristili svoju šansu?

Job2kraj18


Dvodnevni sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR '18 uspješno je završen. Tokom dva dana Sajma, studenti i diplomci imali su priliku ostvariti direktan kontakt sa predstavnicima kompanija, učestvovati u brojnim sadržajima koje su partneri Sajma pripremili na svojim štandovima te ostaviti svoj CV u JobFAIR CV bazu.

Job2kraj13


Projekat su podržale kompanije, Srebreni partneri Sajma: Authority Partners, Mistral, ZIRA, Infobip, Meggle i Competance Call Center.
Također, projekat je podržan od strane kompanija, učesnica Sajma: Atlantbh, Rubicon, QSS, Softray Solutions, Alem Sistem, System Verification, Ping, Comtrade, OSB Engineering & IT, Asseco SEE & Payten, Muehlbauer Technologies, ADB Safegate i Tacta, koja je također i suorganizator organizovanog prevoza.

Job2kraj14


Kao partneri Sajma ove godine na JobFAIR-u sa nama su: General Engineering, Client Marketing, IT Academy i Business Academy, CGP Design team i Academy 387, te Nestle i Sarajevski Kiseljak.
Osim toga, realizovan je veliki broj popratnih aktivnosti Sajma.
Ovogodišnji JobFAIR ponudio je svojim posjetiocima prezentacije kompanija učesnica Sajma, aktivnosti interaktivnog karaktera, CV/LinkedIn radionicu, Open Space Technology radionicu, Career Speed Dating radionicu te predavanje članice upravnog odbora BH Futures Foundation, Vernise Rejhan na temu “Kako osigurati posao iz snova?”.

Job2kraj16


Na ceremoniji zatvaranja Sajma održano je izvlačenje dobitnika nagradnih igara. U saradnji sa CGP Design i Academy387 kurs Autocad osvojio je Enijad Arnaut. U saradnji sa IT Academy kurs HTML/CSS osvojila je Lejla Lavic, dok je kurs Photoshop-a pripao Melisi Begic. U saradnji sa Business Academy kurs za PR i poslovnu komunikaciju osvojila je Ajla Pozder, dok je kurs menadžmenta i poslovne organizacije pripao Dženiti Đulović. Čestitamo sretnim dobitnicima i nadamo se da će na najbolji način iskoristiti ovu šansu za dodatno usavršavanje
CV baza ostaje otvorena za unos i ažuriranje vaših biografija, a partneri Sajma imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, posjetite zvaničnu stranicu projekta www.jobfair.ba i iskoristite svoju šansu!

Job2kraj17


Sajam je privukao pažnju velikog broja kompanija, studenata i medija te se organizatori Sajma zahvaljuju svim partnerima koji su prepoznali potencijal i značaj jednog ovakvog projekta.
Više slika sa Sajma možete pogledati ovdje. Vidimo se iduće godine!

 Banner Lukavac 180x112

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

cydonia2
pavic1
golden maj 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1