Na Banja Luka Fest sa Novom bankom i Mastercardom

 

Pod sloganom „Kupi online, uživaj offline”, Nova banka i kompanija Mastercard® u BiH pripremili su specijalnu ponudu za posjetioce četvrtog međunarodnog muzičkog festivala Banja Luka Fest. Korisnici Super Nova Mastercard® debitnih i kreditnih kartica Nove banke koji izvrše kupovinu karata za Festival putem portala www.kupikartu.ba, ostvaruju pravo na popust od 20% na cijenu karte za koncert za koji su izvršili kupovinu.

NB BLfest

Ponuda važi za karte kupljene u periodu od 1. maja 2024. godine do 6. jula 2024. godine, a korisnik Super Nova Mastercard® kartice Nove banke ovu pogodnost može ostvariti za kupovinu šest karata u okviru promotivnog perioda.

Kupovinu karata sa popustom od 20%, za sva tri festivalska dana, moguće je izvršiti isključivo putem portala www.kupikartu.ba.

Nova banka i Mastercard® prijatelji su Festivala koji će tokom tri dana ugostiti Hausera, Bijelo dugme, Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića. Više informacija o specijalnoj ponudi povodom Banja Luka Festa moguće je pronaći na web stranici Nove banke, na adresi www.novabanka.com.

30.4.2024. godine

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma