Saopštenje iz firme Imel


Poštovani poslovni partneri,
Svjedoci smo jedne nimalo bezazlene situacije koja pogađa cijeli svijet pod nazivom Korona virus COVID -19. U skladu sa preporukom Federalnog ministarstva zdravstva upoznati smo sa uputama postupanja u narednim sedmicama. Dejstvo i posljedice ove pandemije na žalost ugrožavaju ozbiljno sve segmente života pa tako i privredu. Na nama je prvenstveno da se izborimo i nađemo adekvatne načine zaštite zdravlja, a sa druge strane imamo također veliki zadatak a to je da održimo naše poslovanje u životu. U ovom momentu predlažemo da ozbiljno razmislite o primjeni nekih novih tehnika delegiranja i rada u Vašim kompanijama, koristeći savremenu tehnologiju u sigurnom i zdravom okruženju. Za sva pitanja, nedoumice, dodatne informacije i savjete o organizaciji rada kao i potrebnoj tehničkoj opremi kontaktirajte nas isključivo na mailove podrške Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Imellogonovi


Prednost u realizaciji poslatih zahtjeva i upita imat će svi oni koji su registrovani u Ticket sistemu. Za one koji nisu registrovani potrebno je putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. dostaviti
osnovne podatke kako bi se izvršila registracija: Ime, prezime i email adresu osobe za komunikaciju, naziv kompanije i broj telefona.
Iskreno se nadamo da će se ova noćna mora čim prije završiti i da neće prouzrokovati najgore posljedice za naše živote.

Vaš Imel tim

 solana1

adriatic

TQM

izazovb

Banner Lukavac 180x112

fhz

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

Istanbul 25 novembar 2020 vt

tztk

piemonte1

imel2

cydonia2
emma

vlada tk1

sos 2020