Jučer u toku dana, u svom ulazu, sam napadnuta i pretučena oko 13h, dakle u sred ´bijelog dana´ od strane dobro zamaskiranog, muškog nepoznatog lica, ni po čemu posebno drugačijem (barem što se odjeće tiče, jedino što je bilo upečatljivo je šal FK "Sloboda") od 98% muškaraca.

Adana1


U nastavku ću priložiti nalaz uz opširno objašnjenje šta i kako se sve desilo, plus slike povreda.

Adana2


Nakon napada su došli zaista ljubazni policajci (u uniformama ili civilu) i inspektori, koje moram posebno pohvaliti, prvenstveno jer su došli u što kraćem roku Sa njima sam provela barem sat vremena dajući izjave (jer su se izmjenjivali), a nakon toga sam upućena na UKC kao hitan slučaj napada,gdje su također doktori u što kraćem roku uradili sve nalaze.
Ovo objavljujem isključivo jer se to sutra, ne daj Bože, može desiti Vašem djetetu, sestri, majci, nekome Vašem najmilijem, bilo gdje, i u bilo koje doba dana. Budite pažljivi i uvijek u pripravnosti, jer nikad´ i nigdje, očigledno, nismo sigurni.
Zamolila bih Vas da ovo objavite na svojoj stranici, da što više ljudi bude upoznato sa ovakvim slučajevima i da se to sutra, kao što sam rekla, ne bi desilo nekome drugome.
Možete slobodno objaviti i moje puno ime i prezime, jer ne želim i neću da živim u strahu. I da, ´86 sam godište. A sve se desilo u mom ulazu u Novom Naselju, Solina 21/5, D blok odmah do džamije".

Adana

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma