- Predstavljanje poslovnih ideja učesnika EU projekta -

tuzla panorama zgrade

Pozivaju se predstavnici medija da poprate predstavljanje poslovnih ideja razvijenih u okviru Programa podrške poduzetništvu kroz razvoj poslovnih ideja u gradu Tuzli.
Predstavljanje poslovnih ideja učesnika bit će upriličeno u utorak, 31.01.2023. godine, u 10.00 sati, u zgradi „Grafičara“, sala za sjednice Gradskog vijeća Tuzla (Franje Ledera br.1, Tuzla).

U ovoj fazi projekta „Partnerski pristup lokalnom razvoju Tuzle“ koji realizuje Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Tuzla, 10 učesnika će predstaviti svoje poslovne ideje pred Komisijom za ocjenu poslovnih poduhvata i poslovnih planova, a nakon ocjenjivanja za najbolje je obezbjeđena finansijska podrška za početak i razvoj poslovanja u gradu Tuzli.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Tuzla je jedno od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija financira s 4 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR).

Ovaj projekat ima za cilj da doprinese poboljšanju prilika zapošljavanja u lokalnim zajednicama dajući podršku razvoju lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao partnerski uspostavljenih mehanizama za tržište rada koji osiguravaju pristup formalnom zapošljavanju na lokalnom nivou.

30.1.2023. godine

centralno okt 2022 

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

cydonia2

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

balic dec 2022a

golden jan 2021 2

grin

mamamia

 emma

novan banka dec 2022

 piemonte1

lovic juli 2022

fhz