Adriatic osiguranje: Životno osiguranje

 

Život je prepun mogućnosti i prilika, a smisao životnog osiguranja je svakome od nas omogućiti da i u nepredvidivim životnim situacijama imamo siguran oslonac i podršku kada nam je najpotrebnije.

Adriatic zivotno
Za više informacija, klikom na sliku...

U tom smjeru idu i nastojanja Adriatica, u razvijanju najšire i najkompletnije usluge na području životnih osiguranja, koja će Vam uz štednu komponentu omogućiti spokojnu i mirnu treću životnu dob. Zaštitite sebe, svoje najmilije i pobrinite se za budućnost koja je pred Vama.

Osiguranje se može ugovoriti u trajanju od 10 do 25 godina, a pristupna dob osoba kreće se u rasponu od 14 do 65 godina. Za osobe do navršenih 18 godina života potrebna je pisana suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

  • Zašto životno osiguranje?

Životno osiguranje pruža zaštitu od financijskih gubitaka koji mogu nastati kao posljedica neizvjesnih događaja vezanih uz život osigurane osobe. Pored osiguranja, jedan je od najisplativijih dugoročnih oblika štednje koji omogućuje korisniku kumuliranje značajnih financijskih sredstava u budućnosti. Novac uplaćen u životno osiguranje maksimalno je zaštićen zakonskim instrumentima.

 

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma