Adriatic osiguranje: Za potpunu sigurnost

 

Svjesni ste činjenice da svako motorno vozilo u prometu predstavlja potencijalnu opasnost. Ugovaranjem police osiguranja štitite sebe i svoju obitelj, svoje vozilo, ali i druge sudionike u prometu, od posljedica mogućeg nesretnog slučaja.

Adriatic potpunasigurnost
Za više informacija, klikom na sliku...


Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Iako je osiguranje od automobilske odgovornosti obvezno ugovoriti za svako vozilo, važno je odabrati dobrog osiguravateljnog partnera koji će odgovoriti na sve Vaše potrebe za kvalitetnom zaštitom. Ugovaranje police automobilske odgovornosti u ADRIATIC osiguranju štiti Vas od odgovornosti prema trećim osobama u slučaju:

  • tjelesnih ozljeda, narušavanja zdravlja ili smrti osobe

Valja napomenuti da se u treće osobe ubrajaju pješaci i osobe u drugom vozilu, ali i putnici koji su u Vašem automobilu.

  • uništenja, odnosno oštećenja stvari

Mi kao osiguravatelj preuzimamo rizik i time Vas štitimo od financijske odgovornosti. Također, jamčimo naknadu štete trećim osobama, a koju ste Vi prouzročili upravljajući Vašim motornim vozilom u zemlji i inozemstvu.

Osiguravateljno pokriće vrijedi na području Bosne i Hercegovine i zemalja članica Sustava zelene karte, osim u slučajevima kada je drugačije ugovoreno. Na polici osiguranja od automobilske odgovornosti moguće je ugovoriti i dodatne, proširene osiguravateljne programe i time osigurati dodatnu zaštitu Vama, Vašim putnicima i Vašem vozilu.



solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma