Vlada TK obilježila Dan nezavisnosti BiH


U povodu obilježavanja 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine delegacija Vlade Tuzlanskog kantona predvođena premijerom Kadrijom Hodžićem je položila cvijeće i odala počast na spomen obilježjima na Slanoj Banji u Tuzli. Cvijeće je položeno na Partizansko spomen groblje,  Spomenik zlatnim ljiljanima, Spomenik poginulim braniteljima Tuzle i Bosne i Hercegovine 1992-1995. godina i Mezarje/groblje civilnim žrtvama rata.

VladaDannezavisnosti

Delegaciju su osim premijera Hodžića, činili ministar finansija Vedran Lakić, ministar obrazovanja i nauke Elvis Baraković, ministar zdravstva Božo Jurić, ministar prostornog uređenja i zaštite okolice Zvjezdan Karadžin, ministar unutrašnjih poslova Midhat Dobrnjić, ministrica pravosuđa i uprave Una Harčin, ministar trgovine, turizma i saobraćaja Hamza Bešić, ministar privrede Mevludin Hodžić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vahidin Smajlović.

Nakon polaganja cvijeća i odavanja počasti na spomen obilježjima, povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine i Skupština Tuzlanskog kantona je održala svoju svečanu sjednicu.

Odjeljenje za informisanje
2.3.2021. godine

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma