KPK Tuzla sa više od 30 izlagača iz TK na Sajmu privrede u Sarajevu


Sajam privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje, na kojem su izloženi proizvodi 227 izlagača, otvoren je u srijedu Sarajevu. Pod motom "Domaći proizvod u službi građana Bosne i Hercegovine" Centar Skenderija, odnosno Sarajevski sajam organizovao je Sajam privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje koji traje do 7. decembra.
Kantonalna privredna komora Tuzla i ove godine je uspjela obezbijediti izložbeni prostor na sajmu u Sarajevu. Riječ je o 5. sajmu privrede i 42. sajmu roba široke potrošnje.

KPKTZSA


"Zahvaljujući izvanrednim odnosima sa Direkcijom sajma, obezbijedili smo izuzetno kvalitetan prostor, na izvanrednoj poziciji i biljezimo jedan od zapaženijih sajamskih nastupa. Zajedničku postavku pod nazivom Privreda TK čini vise od 30 izlagača, firmi članica Komore. Potvrda je i ova aktivnost, i ovaj sajamski nastup koji je za naše članice besplatan, isplativosti članstva u Komori", kazao je Dino Kalesic, rukovodilac sektora za promociju, regionalnu saradnju i odnose sa javnostima u KPK Tuzla. Ujedno je pozvao one privredne subjekte koji se do sada nisu učlanili u Komoru, da to sada učine.
"Sajmom u Sarajevu KPK Tuzla  završavamo sajamske aktivnosti za ovu godinu, a 2019. otvaramo nastupom na Sajmu turizma u Beogradu", dodao je Kalesić.

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

kurkumin

izazovb

TQM

imel2

fana

vip

 dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

emma

tztk

piemonte1

Fare

autor agencija4

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1