KPK Tuzla sa više od 30 izlagača iz TK na Sajmu privrede u Sarajevu


Sajam privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje, na kojem su izloženi proizvodi 227 izlagača, otvoren je u srijedu Sarajevu. Pod motom "Domaći proizvod u službi građana Bosne i Hercegovine" Centar Skenderija, odnosno Sarajevski sajam organizovao je Sajam privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje koji traje do 7. decembra.
Kantonalna privredna komora Tuzla i ove godine je uspjela obezbijediti izložbeni prostor na sajmu u Sarajevu. Riječ je o 5. sajmu privrede i 42. sajmu roba široke potrošnje.

KPKTZSA


"Zahvaljujući izvanrednim odnosima sa Direkcijom sajma, obezbijedili smo izuzetno kvalitetan prostor, na izvanrednoj poziciji i biljezimo jedan od zapaženijih sajamskih nastupa. Zajedničku postavku pod nazivom Privreda TK čini vise od 30 izlagača, firmi članica Komore. Potvrda je i ova aktivnost, i ovaj sajamski nastup koji je za naše članice besplatan, isplativosti članstva u Komori", kazao je Dino Kalesic, rukovodilac sektora za promociju, regionalnu saradnju i odnose sa javnostima u KPK Tuzla. Ujedno je pozvao one privredne subjekte koji se do sada nisu učlanili u Komoru, da to sada učine.
"Sajmom u Sarajevu KPK Tuzla  završavamo sajamske aktivnosti za ovu godinu, a 2019. otvaramo nastupom na Sajmu turizma u Beogradu", dodao je Kalesić.

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

autor2

 tztk

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

dogma

umel1

 cydonia2

solana1

sporticus

Golden Tours Turska LJETO 2019 Istanbul 1 MAJ

 seif1

piemonte1

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1