Više od 10.000 posjetilaca u tri dana na Sajmu Kafe i Čokolade u Tuzli

 

Druženjem i degustacijama u subotu završen je prvi Sajam Kafe i Čokolade u Tuzli. Manifestaciju u organizaciji UG Activus za nepuna tri dana posjetilo je više od 10.000 gostiju i svi su bez iznimke bili prezadovoljni ponudom te kušanjima kafe i čokolade ali i ostalih slastica u okviru Sajma.

SajamKafeiCokolade EdisBajic


Veliki broj popratnih dešavanja oduševio je sve, tako su nam juče u okviru Family dana u gostima bili i učesnici festivala dječije pjesme „Majski cvijet“, književnica Lana Kamberović sa „Laninom bajkom“, ekipa ProFun Eventsa sa Face Paintingom ali i mališani iz NK Dinamo iz Zagreba koji su došli na MI99 palačinke 
U subotu je u Richmond Park školi u okviru Sajma organizovan i Kviz za srednjoškolce sa Deanom Kotigom, dok je večernje izdanje kviza još jednom napunilo kompletnu dvoranu HKC-a „Sveti Franjo“ u Tuzli.
Prvo mjesto na Kvizu druge večeri (nagrada 500 KM + pokloni) osvojila je ekipa „Miješano meso“, drugo je osvojila ekipa „Kvizim po mahali“ (nagrada 300 KM + pokloni) dok su treće mjesto podijelile ekipe „Song“ i „Kotiga strpo“ (nagrada 200 KM + pokloni).
- Želimo izraziti najiskreniju zahvalnost svima koji su doprinijeli uspjehu 1. Međunarodnog Sajma Kafe i Čokolade u Tuzli i nezaboravnom druženju sa našim prijateljem Deanom Kotigom.
Hvala vam što ste svojim prisustvom obogatili našu manifestaciju, dijeleći svoje znanje, proizvode i strast prema kafi i čokoladi. Posebnost i bogatstvo ove manifestacije jesu prijateljstva koja smo stekli – poručili su organizatori manifestacije.

I na samom kraju potvrdili su nam i informaciju koju smo mogli i pretpostaviti … pripreme za 2. Međunarodni sajam kafe i čokolade u Tuzli su već počele!

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBTizi

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma