Danas 2. radionica: „Gdje želimo biti?“

Strategija prema mladima Tuzlanskog kantona za period 2020. - 2024. godine - Poziv za učešće u drugoj radionici „Gdje želimo biti?“ - Oblast obrazovanja, zapošljavanja i preduzetništva mladih -

MinSportMladi

Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog Kantona u saradnji sa Ekonomskim institutom iz Sarajeva provodi projekat izrade nacrta Strategije prema mladima Tuzlanskog kantona za period 2020. - 2024. godine. U okviru projekta planirana je i organizacija niza strateških radionica sa predstavnicima privatnog, javnog i nevladinog sektora i medija u periodu od jula do oktobra 2019. godine. S obzirom da je nacrt Strategije prema mladima interresorrni dokument, Ministarstvo privrede je također uzelo aktivno učešće u izradi dokumenta.

Druga radionica vezana za oblasti obrazovanja, zapošljavanja i preduzetništva će biti održana danas, u ponedeljak 23. septembra od 10 do 12 sati u Plavoj sali JU Bosanski kulturni centar Tuzlanskog kantona (Mije Keroševića Guje 3). Tema radionice se odnosi na definisanje strateških opredjeljenja u oblastima obrazovanja, zapošljavanja i preduzetništva za mlade.

 Banner Lukavac 180x112

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

cydonia2
pavic1
golden maj 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1