6 medalja za plivače GKVS JEDINSTVA


- Uspjeh na plivačkom mitingu u Banjaluci -

GVKJedinstvoBL3


U subotu, 23.12.2017. god. održan je međunarodni novogodišnji plivački miting na Gradskom olimpijskom bazenu u Banja Luci pod organizacijom PK Aquastar Banja Luka i PK Delfin Laktaši. Na mitingu su nastupila 22 kluba sa oko 300 takmičara iz Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Plivalo se u malom (25m) bazenu sa Omega elektronskim sistemom mjerenja. GKVS Jedinstvo Tuzla nastupio je 10 takmičara: Afan Gušič, Ajna Softić, Almir Subašić, Almira Subašić, Amar Beširović, Armin Bijedić, Emina Imamović, Ilvana Gušić, Nejra Duvnjaković i Vedad Bijedić a pod vodstvom trenera Boris Novak i Dejan Maskijević.
Osvojeno je ukupno 6 medalja:
- Almira Subašić – 2 srebrene
- Nejra Duvnjaković – 2 bronzane
- Almir Subašić – 1 bronzana
- Mješovita štafeta u sastavu A. Beširović, E. Imamović, N. Duvnjaković i V. Bijedić – bronzana
Obzirom na veliku konkurenciju, možemo biti iznimno ponosni na uspjeh naših takmičara. Možemo se pohvaliti činjenicom da na svakom takmičenju od početka sezone naši takmičari konstantno popravljaju svoja najbolja vremena što je potvrda stručnog i kvalitetnog rada trenerskog kadra ali i samih takmičara u našem klubu.
Škola plivanja GKVS Jedinstvo trenutno vrši upis djece te ovim putem pozivamo zainteresovane da nam se pridruže i uz igru i zabavu jednostavno naučimo pravilno plivati sve plivačke tehnike. Više informacija možete pronaći na Facebook stranici GKVS Jedinstvo Tuzla kao i pozivom na tel. 061/518-829, saopćeno je iz GKVS Jedinstvo Tuzla.

GVKJedinstvoBL1GVKJedinstvoBL2

umel1

vip

komora

golden jan 2018a

roda4

izazovb

autoprom2a

imel2

 piemonte1

autor agencija2

lansbi

zmaj

beko

 pavic1

 seif

nipex1

sos

dada

grad tuzla1

vlada tk1

kapija3

grad na zrnu soli