Kampanja "Sport za sve", do 1. maja

- Omogućimo renoviranje multifunkcionalnog prostora u Mejdanu za buduće mlade olimpijce -

kampanjasport

Fondacija tuzlanske zajednice u suradnji sa Klubom borilačkih sportova "Tuzla" (KBS Tuzla) pokrenula je kampanju "Sport za sve” kako bi osnažili uticaj sporta i doprinijeli pravilnom razvoju djece i mladih.

Kampanja se odnosi na prikupljanje novčanih sredstava za renoviranje budućeg multifunkcionalnog prostora "Centar za rast i razvoj djece i mladih" koji se nalazi na adresi, Ulica Bosne srebrene bb (SKPC Mejdan, prizemlje prekoputa kuglane kod portirnice). KBS Tuzla i Fondacija žele vratiti najmlađe sportiste u Mejdan u velikom broju.

Cilj kampanje je obezbjediti multifunkcionalan prostor u svrhu jačanja sportskog duha i unaprijeđenja kvalitete života djece i mladih Tuzle. Za ostvarenje projekta potrebno je prikupiti sredstva u vrijednosti od 5.500KM do 01.05.2020.godine.

KBS Tuzla već 23 godine uspješno provodi misiju razvijanja pozitivnih društvenih vrijednosti, uključivanja djece i mladih u sport a njihova vizija je formirati buduće mlade olimpijce koji će predstavljati BiH. KBS Tuzla je više od karatea, to je i akademija kretanja. Dokaz uspjeha KBS Tuzla je preko 6.000 članova i preko 8.000 osvojenih medalja do sada.


Danas kada se sve više zapostavlja važnost sporta za zdravlje, naša dužnost je da odgovorimo na taj problem tako što ćemo stvoriti preduslove za masovno bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću kroz kvalitetan stručni rad za nekoliko stotina djece.

Svakom članu zajednice koji želi učestvovati u kampanji prikupljanja sredstava, KBS Tuzla nudi:

- Pokloni, klupski kalendar, klupska majica, zastavica Kluba
- Reklamiranje donatora/sponzora na javnim istupima, press konferencijama i gostovanjima
vezanim za otvaranje i promociju "Centra za rast i razvoj djece i mladih" na sredstvima javnog informisanja (za uplate preko 200 KM)
- Reklamiranje donatora/sponzora na plakatima, banerima, afišama (za uplate preko 200 KM)
- Organizacija sportskih treninga (fitness, samoodbrana) za uposlenike Vaše firme, popusti za mjes. članarinu za djecu Vaših uposlenika ili djecu fizičkih lica (1 mj.besplatno)

Svi koji žele donirati i uključiti se u kampanju "Sport za sve" mogu to učiniti u bilo koje vrijeme on-line na sljedećem linku ili na račun br. 1321 0020 0707 4926 kod NLB banke.

Za sve dodatne informacije o kampanji "Sport za sve" i načinu doniranja budite slobodni kontaktirati Tarika Barakovića, na telefon 061 888 109 ili email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Tarik Baraković, menadžer za filantropiju i razvoj fondova

 • Ostali sportovi

  • Vraća se Formula 1!!!

   Vraća se Formula 1!!!- Austrijske vlasti dale "zeleno svjetlo" - Prvenstvo Formule 1 počet će na utrkama 5. i 12. jula, a kako sada stvari stoje bit će i publike, mada ograničeno do 500 ljudi.Formula 1 je poput mnogih...

  • F1: VN Belgije moći će se održati u avgustu

   F1: VN Belgije moći će se održati u avgustu- Utrka na stazi Spa-Francorchamps bez gledatelja - VN Belgije moći će se održati bez gedatelja 30. avgusta na stazi Spa-Francorchamps, iako je u toj zemlji zbog pandemije koronavirusa na snazi...

  • Olimpijske igre u Tokiju odgođene za 2021. godinu!

   Olimpijske igre u Tokiju odgođene za 2021. godinu!Japan je predložio jednogodišnju odgodu Olimpijskih igara u Tokiju zbog pandemije korona virusa, a Međunarodni olimpijski odbor (MOO) je to prihvatio, izjavio je u utorak japanski premijer Shinzo...

  • Kampanja "Sport za sve", do 1. maja

   Kampanja - Omogućimo renoviranje multifunkcionalnog prostora u Mejdanu za buduće mlade olimpijce - Fondacija tuzlanske zajednice u suradnji sa Klubom borilačkih sportova "Tuzla" (KBS Tuzla) pokrenula je...

  • „Zmajevcima“ 14 medalja na „Velež Cupu“

   „Zmajevcima“ 14 medalja na „Velež Cupu“''Zmaj-Alpamm'' sa 3. Međunarodnog plivačkog mitinga ''Velež Cup''-Sarajevo 8.2.2020. godine - U subotu 8.2.2020. godine u Sarajevu je održan 3. Međunarodni plivački miting „Velež Cup“. Plivalo se na...

  • Jelena Đurđević pobjednica Izbora najbolje sportske fotografije BiH

   Jelena Đurđević pobjednica Izbora najbolje sportske fotografije BiH  Jelena Đurđević, fotoreporterka iz Banja Luke, pobjednica je 3. Izbora najbolje sportske fotografije BiH „Tomislav Trojak“, koji organizuje UG „Centar kreativnih aktivnosti“ iz Tuzle. Stručni žiri u...

  << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

 Banner Lukavac 180x112

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

cydonia2
eko zivot

pavic1
golden maj 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1