ŠF "Roda": Još ovaj vikend na Panoniku, pa u Mejdan - Upis u školu fudbala

RodaArslan1

Dva treninga sedmično - I dalje traje upis novih članova - 30KM članarina

rodabaner


Pogodnost za polaznike Škole fudbala "Roda" Tuzla je mogućnost obavljanja trenažnog procesa na otvorenim i zatvorenim terenima. Kako javljaju iz "Rode" polaznicima škole,  trenažni proces je sa kompleksa "Panonika" na otvorenom terenu sa umjetnom travom na Slanoj banji, preseljen u SKPC "Mejdan". Ipak, zbog povoljnih vremenskih prilika, još ovog vikenda, u subotu i nedelju 21. i 22. oktobra, treninzi će biti obavljani na terenu sa umjetnom travom u kompleksu Panonika na Slanoj Banji sa početkom u 10,oo sati. Od narednog vikenda, trenažni proces seli u Mejdan.

RodaArslan2

U periodu trenažnog procesa u zatvorenom prostoru, dva su termina za treninge u Mejdanu: subota i nedelja od 9,oo sati. Ovog vikenda će još jedan trening biti održan na terenu Panonike na Slanoj Banji, u subotu 14. oktobra od 10 sati a u nedelju 15. oktobra trening je u Mejdanu od 9 sati.

RodaArslan3

Ujedno, ŠF "Roda" Tuzla u svim trening terminima vrši i upis polaznika, mladih fudbalera, a sve informacije moguće je dobiti kod trenera u Školi, ili na telefone sa brojevima: 061/152-099 i  062/136-884. Trenažnim procesom rukovode treneri Ibrahim Braco Crnkić i Nihad Kunosić. Cijena članarine je 30KM.

RODALOGO


Bavljenje sportom je samo po sebi sreća i veliko zadovoljstvo. Kako za najmlađe, za njihov pravilan i zdrav razvoj, tako i za njihove roditelje koji  su sretni ako danas, u vrijeme veoma teško za odgajanje djece, mališani pokazuju želju i volju za sportom. Posebno je i obostrano zadovoljstvo ako se uz rad sa licenciranim stručnjacima i u pozitivnom okruženju, može kao bonus, dogoditi i sportska nadogradnja, ljetovanje, druženje i usavršavanje na sportskom planu.

prosta

aronija

umel1

golden april 2017

roda4

izazovb

autoprom2a

imel2

 piemonte1

autor agencija2

fhz

zmaj

beko

 pavic1

 seif

hit tours

sarajka

nipex4

sos

grad tuzla1

vlada tk1

kapija3

grad na zrnu soli