Musical Small World na sceni BKC TK, 7. juna


smallworldSmall World – Musical koji kroz poznate likove i najpoznatiju muziku iz animiranih filmova je obilježilo djetinjstvo mnogih generacija, mlađih i starijih, a koji vas vodi kroz svijet bajki kroz čaroliju biće prikazan na sceni BKC TK.  
Jedinstven ugođaj vam pruža preko 100 izvođača na sceni i kroz ples vrhunskih balerina, vratit će vas u najljepše trenutke vašeg života, vrijeme bezbrižnosti, sreće i prvih ljubavi. Starije generacije će se sa sjetom sjećati svoga djetinjstva, a mlađe imaju priliku da dožive čaroliju Dizlilenda. Kroz jedinstven događaj i magičnu priču na kraju ćete poželjeti da traje duže, jer vrijeme jednostavno leti.
Imat ćete čast da na daskama BKC – a plešu najbolje bosanskohercegovačke balerine koje su ambasadori i priznate umjetnice u svijetu. Small World je mjuzikl koji je rađen na muziku iz najpoznatijih crtanih filmova vremena 70. i 80- tih godina na malim ali i velikim ekranima. Muzički aranžer za mjzikl Small World je kompozitor i pijanist prof. Armen Škobalj, koji je i idejni tvorac nastalog mjuzikla i poznati pijanista, muzičar, kompozitor.
Naime, ideja je nastala iz razloga da se djeci i omladini pokaže kako se i danas može kao i ranijih godina, bez korištenja modernih tehnologija – mobitela, uživati i zabavljati se u dobroj muzici, plesu i glumi. I tako je nastao Small World, koji kroz svoj cjelokupni umjetnički izraz (u scenskoj formi  mjuzikla) dolazi do svih generacija, od 7 – 77.godina.
Musical Small World biće prikazan na sceni BKC – a u četvrtak, 07. 06. 2018. godine sa početkom u 19,00 sati. Ulaznice možete kupiti u Marketing službi BKC – a i u cd shopu „Mido“ na Korzu. Svc informacije i rezervacije na kontakt tel. 035/311 070.

JU BKC TK

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

vip

kurkumin

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

 seif1

piemonte1

tztk

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1