Grad Tuzla: Danas sastanak o ReLOaD projektu


Regionalni program lokalne demokratije (ReLOaD), u partnerstvu sa Gradom Tuzlom, objavio je Javni poziv za učešće u javnoj raspravi za odabir tema u sklopu zajedničkog javnog poziva za projekte organizacija civilnog društva na području grada Tuzla, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

Obavještavaju se sve organizacije civilnog društva (OCD/NVO) koje djeluju na području grada Tuzla da će se u četvrtak, 05.09.2019. godine u 13,30 sati u Gradskoj upravi u Sali za sastanke (prizemlje) održati zajednički sastanak predstavnika ReLOaD projekta (UNDP), Grada Tuzle i predstavnika organizacija civilnog društva (OCD/NVO).

Cilj sastanka je zajedničko razmatranje prioritetnih oblasti Grada Tuzle u ReLOaD projektu za 2019. godinu definisanih kroz predložene tematske oblasti i prezentacija drugog javnog poziva za 2019. godinu u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).
Opširnije klikom na sliku...

reload

 cydonia2

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

golden jan 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1