Grad Tuzla: Prijem za delegaciju opštine Pljevlja

Jasmin Imamović gradonačelnik Tuzle će se danas, u srijedu, 4.9.2019 susresti delegacijom Opštine Pljevlja. Prijem će se održati u Gradskoj upravi Tuzla, u Kabinetu gradonačelnika, sa početkom u 10:00 sati.

GradzgradaTuzla


Opština Pljevlja je u fazi pripreme za realizaciju projekta toplifikacije grada korištenjem kapaciteta Termoelektrane Pljevlja za izvor toplotne energije, te su izrazili interes da se upoznaju sa iskustvima Grada Tuzle u  vezi sa projektom daljinskog grijanja u Tuzli.
Delegaciju Opštine Pljevlja čine predsjednik Opštine, Igor Golubović, potpredsjednik Opštine Mervan Avdović i saradnici, te predstavnici Termoelektrane Pljevlja.

U ime Grada Tuzle, pored gradonačelnika Jasmina Imamovića, sastanku će prisustvovati Kemal Kurević, savjetnik gradonačelnika, Mirela Uljić, pomoćnik gradonačelnika za Službu za komunalna poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica, Nevres Arnautović, direktor i Suljo Sarić, tehnički direktor centralnog grijanja Tuzla. Nakon sastanka u Gradskoj upravi, delegacija Opštine Pljevlja će posjetiti i preduzeće  Centralno grijanje Tuzla.

 cydonia2

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

golden jan 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1