Grad Tuzla: Prijem za delegaciju opštine Pljevlja

Jasmin Imamović gradonačelnik Tuzle će se danas, u srijedu, 4.9.2019 susresti delegacijom Opštine Pljevlja. Prijem će se održati u Gradskoj upravi Tuzla, u Kabinetu gradonačelnika, sa početkom u 10:00 sati.

GradzgradaTuzla


Opština Pljevlja je u fazi pripreme za realizaciju projekta toplifikacije grada korištenjem kapaciteta Termoelektrane Pljevlja za izvor toplotne energije, te su izrazili interes da se upoznaju sa iskustvima Grada Tuzle u  vezi sa projektom daljinskog grijanja u Tuzli.
Delegaciju Opštine Pljevlja čine predsjednik Opštine, Igor Golubović, potpredsjednik Opštine Mervan Avdović i saradnici, te predstavnici Termoelektrane Pljevlja.

U ime Grada Tuzle, pored gradonačelnika Jasmina Imamovića, sastanku će prisustvovati Kemal Kurević, savjetnik gradonačelnika, Mirela Uljić, pomoćnik gradonačelnika za Službu za komunalna poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica, Nevres Arnautović, direktor i Suljo Sarić, tehnički direktor centralnog grijanja Tuzla. Nakon sastanka u Gradskoj upravi, delegacija Opštine Pljevlja će posjetiti i preduzeće  Centralno grijanje Tuzla.

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

lovic

kurkumin

izazovb

TQM

imel2

fana

vip

 dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

emma

tztk

piemonte1

Fare

autor agencija4

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1