Kompanija Tondach BiH novi prijatelj SOS Dječijih sela BiH


SOS Dječija sela BiH postala su bogatija za još jednog SOS prijatelja, kompaniju Tondach BiH. Tondach BiH će finansirati godišnje troškove hrane, pića, vitamina, lijekova, voća, povrća i kućanskih potreba jedne SOS porodice.
Prilikom potpisivanja ugovora o saradnji, predstavnici Tondach BiH posjetili su Nacionalni ured SOS Dječijih sjela BiH i razgovarali sa predstavnicima Organizacije o potrebama i problemima SOS porodica.

tondachposjeta


„Uvijek kažem da se bogatstva jedne zemlje ne mogu mjeriti prema rudnim bogatstvima ili sličnim potencijalima, već prema talentima, djeci, mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva. I upravo je tu uloga SOS Dječijih sela BiH presudna, u odgoju i usmjeravanju djece i mladih prema istinskim vrijednostima. Drago nam je da podržavanjem SOS Dječijih sela BiH našoj zajednici možemo vratiti nešto, jer je ova zajednica svima nama toliko dala.“, rekao je prilikom posjete CEO Tondacha BiH Jasmin Hošo.
Iz Organizacije su istakli važnost pomoći prijatelja i donatora SOS porodicama u izazovnim vremena.
„Okolnosti izazvane pandemijom koronavirusa ostavljaju traga na sve nas, pojedince, kompanije, humanitarne organizacije i utoliko nam je još značajnija donacija naših prijatelji iz Tondach BiH koji su uz nas u ovim izazovnim vremenima. SOS Dječija sela BiH moraju nastaviti svoju misiju i obezbijediti topli dom za svako dijete, a to možemo samo uz donacije naših prijatelja, i kompanija i sugrađana. Kompanija Tondach BiH je prepoznala važnost našeg zalaganja i brige za djecu i mlade bez roditeljskog staranja, i odlučili su nam pomoći u našoj misiji i na tome smo im od srca zahvalni.“, istakla je direktorica odjela za fundraising i komunikacije Dženita Subašić- Radonić.
Iz Organizacije SOS Dječija sela BiH zahvaljuju se svim donatorima, posebno prijateljima koji su odlučili podržati SOS porodice u izazovnim danima kada se svi suočavamo sa svakodnevnim poteškoćama. Ukoliko želite podržati rad SOS Dječijih sela BiH, možete donirati putem online forme ili uplatom na donatorski žiro račun 1610000000000011, uz obavezan unos poziva na broj 502021000-030000626-9.

24.11.2020. godine

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma