Danas: “Kako upravljamo kvalitetom zraka u gradu Tuzli”

 

- Kantonalna privredna komora (velika sala ) - četvrtak 16.2.2023 sa početkom u 11.00 sati -

dir


Kantonalna privredna komora i Društvo za istraživanje i razvoj (DIR) Tuzla poziva Vas da učestvujete na završnoj radionici u realizaciji projekta „Kako upravljamo kvalitetom zraka u gradu Tuzli koji implementira “ Društvo za istraživanje i razvoj (DIR) u okviru javnog poziva projekta Centra za razvoj i podršku CRP Tuzla “GreenWorks – ZeleniRadovi, uticaj civilnog društva na smanjenje zagađenja zraka i zemljišta.

Projekat finansira Evropska unija u okviru Programa podrške civilnom društvu i medijima za Bosnu i Hercegovinu 2019. – Podrška postojećim i novoosnovanim mrežama OCD-a u različitim oblastima.

Na završnoj radionici prezentirati će se rezultati projekta (projektni tim DIR-a) kroz promotivnu brošuru „ Kako upravljamo kvalitetom zraka u gradu Tuzli“, te primjeri pozitivne prakse primjene mjera energijske efikasnosti EE i obnovljivih izvora energije (OIE)
Pozvani građani, te predstavnici obrazovnih institucija, instituta , volonteri, predstavnici MSP, predstavnici OCD-a će imati prilike da prezentiraju svoja iskustva kroz učešće u projektu, ali i ideja za nastavak saradnje ostvarene kroz projekt i zajedničkog rješavanja problematike upravljanja kvalitetom zraka u Gradu i nakon završetka projekta. Na završnoj radionici svim ključnim učesnicima bit će podijeljeno 40 certifikata o učešću u projektu

Promotivni materijali su dostupni na web stranici DIR-a, www.istraz.org i i KPK Tuzla www.kpktz.ba

Kontakt osoba za dodatne informacije: Dino Kalesić 035 369562,KPK Tuzla, Esad Arnautović DIR + 38761704728

Agenda i Prijava

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma