Solarne elektrane - spas od poskupljenja struje

 

Nemojte dozvolite da Vas zateknu najavljena poskupljenja električne energije i da ugroze Vaše poslovanje. Izgradnja solarnih fotonaponskih elektrana čija se proizvedena električna enargija koristi za vlastite potrebe, odnosno potroši se na mjestu njenog nastanka, predstavlja optimalno rješenje za male i velike industrijske kupce. Samostalnom proizvodnjom iz vlastite solarne elektrane znazno se umanjuje se znos računa za električnu energiju. Na ovaj način kompanije koje izgrade solarnu elektranu postaju konkurentnije i energetski neovisnije. U skladu sa važećim zakonskim propisima ovaj vid izgradnje ne zahtijeva komplilovanu proceduru ishođenje dozvola što u mnogome olakšava i ubrzava postupak izgradnje.
 

solarne

Detaljna analiza potrošnje električne energije odnosno analiza pripadajućih troškova nabavke električne energije, daje odgovor o isplativosti ulaganju u izgradnju solarnih elektrana za vlastite potrebe. Rok povrata na uložena sredstva iznosi do 6 godina. Ukoliko dođe do najavljenog poskupljenja realno je očekivati znatno kraći rok povrata.
Solarne elektrane postaju nezaobilazan izvor električne energije i njihovo korištenje se kontinuirano povećava budite i Vi proizvođač „zelene energije“. Dodatne informacije o cijenama i instalaciji solarnih elektrana potražite na www.solarne-elektrane.ba.

 poliklinika irac

transturist2

centralno

limenka

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

 

 kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

pavic3

grin

mamamia

nova banka

medex farm2

emma

lovic juli 2022

piemonte1

golden jan 2021 2

cydonia2

srce za djecu apr 2022

SOS apr 2022

fhz