Nova banka najavljuje sudske procese zbog pokušaja diskreditacije

 

- Jedan od postulata na kojem se zasniva poslovanje je, svakako, čuvanje poslovne tajne. U posljednje vrijeme uočili smo da postoje pokušaji diskreditacije osnovnih postulata na kojima poslujemo. Zbog toga smo u obavezi da pokrenemo sudske procese protiv onih koji svojim nastupima čine reputacijsku štetu Banci. Banka se ograđuje od bilo kakvih političkih kampanja, jer politici u poslovanju Banke nema mjesta”, poručeno je iz Nove banke u saopštenju za javnost.

N.Banka

- Nova banka je sistemska značajna banka sa domaćim kapitalom, najveća banka sa sjedištem u Banjoj Luci i treća po veličini u Bosni i Hercegovini. U 2022. godini Nova banka nastavila je kontinuirani rast u svim segmentima, kao banka sa najvećom aktivom i tržišnim učešćem, saopšteno je iz Nove banke.

- Ponosno nastavljamo sve što smo preko dvadeset godina gradili. Ušli smo u novu fazu razvoja, u čijem centru je lakše i jednostavnije poslovanje kako za naše klijente, tako i za zaposlene. Preko 700 zaposlenih nalazi se na usluzi za preko 200 hiljada klijenata, a rast tog broja pokazatelj je izgrađenog povjerenja, dodaje se u saopštenju.

Naši postulati poslovanja, kako kažu, kreću od korporativnih vrijednosti.

- Ono što ih čini je briga o klijentu, integritet, razvoj zaposlenih, timski rad i dugoročna saradnja. Ove vrijednosti njegujemo i unapređujemo svaki dan. Ni jedna od njih nema alternativu i za svaku se borimo svim snagama, stoji u saopštenju.

- U dijelu integriteta posebno ističemo da je naše poslovanje u skladu sa zakonskim propisima Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, kao i propisima evropskih regulatora. Redovne sveobuhvatne, ali i ad hock kontrole regulatornih tijela pokazale su da je Nova banka tokom svog cjelokupnog poslovanja djelovala u skladu sa zakonom, podzakonskim aktima i standardima, poručuju iz ove banke.

- Sprečavanje pranja novca je imperativ Banke. Na pozicijama sprečavanja pranja novca rade naši najiskusniji kadrovi, a edukacija svih zaposlenih u ovoj oblasti naš je važan interni cilj, naglašeno je u saopštenju.

Iz Nove banke poručuju da je banka posvećena stvaranju novih vrijednosti za klijente.

- Jedan od postulata na kojem se zasniva poslovanje je, svakako, čuvanje poslovne tajne. U posljednje vrijeme uočili smo da postoje pokušaji diskreditacije osnovnih postulata na kojima poslujemo. Zbog toga smo u obavezi da pokrenemo sudske procese protiv onih koji svojim nastupima čine reputacijsku štetu Banci. Banka se ograđuje od bilo kakvih političkih kampanja, jer politici u poslovanju Banke nema mjesta, poručeno je iz Nove banke u saopštenju za javnost.

 poliklinika irac

transturist2

centralno

limenka

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

 

 kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

pavic3

grin

mamamia

nova banka

medex farm2

emma

lovic juli 2022

piemonte1

golden jan 2021 2

cydonia2

srce za djecu apr 2022

SOS apr 2022

fhz