Nova donacija Nove banke


- Nova banka uručila donaciju Udruženju građana „Mozaik prijateljstva“ -

NovabankaMozaik


Banjolučko Udruženje građana „Mozaik prijateljstva“ svakodnevno priprema stotine obroka za korisnike javne kuhinje, a u Novoj banci je prepoznalo stalnog partnera koji kontinuirano podržava njegov rad. Uručena donacija je realizovana na osnovu iskazanih potreba od strane Udruženja i korisnika njegovih usluga.

„Donacija koju smo dobili od Nove banke je došla u pravom trenutku i ona je baš usmjerana na pripremu dnevnog obroka. Pomoći da ljudi imaju obrok nije nimalo jednostavno i zato dugujemo veliku zahvalnost Novoj banci“ istakao je Miroslav Subašić ispred udruženja „Mozaik prijateljstva“.

Nova banka svojim iskrenim i prijateljskim odnosom pristupa društvenoj zajednici i već godinama se takav odnos održava sa Udruženjem građana „Mozaik prijateljstava“.

„Naše opredjeljenje će i u budućnosti biti podrška za „Mozaik prijateljstva“, ali i slična udruženja koja se bave humanitarnim radom. Istovremeno duboko vjerujem da će naš gest biti primjer i potaknuti druge da pruže podršku i pomoć onima kojima je najpotrebnija, zaključio je Stefan Pajić, rukovodilac korporativnih komunikacija.

 

1.8.2022. godine

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma