“Dan otvorenih vrata”, 28.5.


- “Nirina”: Poziv građanima na “Dan otvorenih vrata” u tuzlanskom azilu za pse -

nirina azil

Udruženje za zaštitu životinja “Nirina” Tuzla, 28.5.2023. godine sa početkom u 10 sati organizuje “Dan otvorenih vrata” u tuzlanskom azilu.

Riječ je sada već tradicionalnom događaju na kojem građani mogu provesti dan sa psima kojima je ovaj azil trenutno jedini dom

Prilika je to i da građani Tuzle podrže rad azila kroz donaciju hrane za pse što je trenutno veliko problem obzirom da su cijene određenih životnih namirnica daleko skuplje nego ranije a isto je i sa hranom za pse.

Iz “Nirine” pozivaju građane da ih posjete, te da ako ima interesanata za volontiranje, također su dobro došli, obzirom da se azil u posljednje vrijeme suočava i sa manjkom volontera bez kojih rad i funkcionisanje azila ne bi bilo moguće, ističu iz “Nirine”.

“Dan otvorenih vrata azila je prilika da građani upoznaju preko 300 pasa, pruže im nježnost i pažnju koja im je zaista potrebna. Putem Dana otvorenih vrata pokušavamo približiti misiju i viziju našeg udruženja svim ljudima koji žele da nas upoznaju i podrže. Na ulazu će za posjetioce biti dostupan mini bazar sa dosta “stvarčca” za kućne ljubimce također. Sve je po principu donacija – novčanih ili u vidu hrane, po vašem izboru. Radujemo se našem prvom ovogodišnjem druženju i čekamo vas sa nestrpljenjem!” – poručili su iz Udruženje za zaštitu životinja “Nirina” Tuzla.

centralno okt 2022 

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

cydonia2

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

lovic juli 2022

balic dec 2022

golden jan 2021 2

grin

mamamia

 emma

novan banka dec 2022

 piemonte1

fhz