Zanimljivosti

IVF Centar "Balić": Dobrodošle u VIP zajednicu

 - Zavod za humanu reprodukciju Balić! -

IVF vip


U današnjem svijetu, gdje je briga o zdravlju važnija nego ikad, Zavod za humanu reprodukciju Balić s ponosom predstavlja VIP  platformu koja vam osiguravapakete usluga i direktan pristup najboljim doktorima iz ginekologije u Bosni i Hercegovini.

Kroz VIP godišnje članstvo , dobivate jedinstvenu priliku osigurati najkvalitetnije usluge koje su vam  potrebna jer su stručnjaci Zavoda za humanu reprodukciju Balić lideri u liječenju neplodnosti, nadzoru visokorizičnih trudnoća, ginekološkim operacijama i laboratorijskim uslugama.

Ulaskom u VIP zajednicu, pružanje vrhunske medicinske usluge počinje s razumijevanjem jedinstvenih potreba svake pacijentice. Naš stručni tim vrhunskih ginekologa ne samo da pruža kvalitetne usluge već i dublji personalizirani pristup.

Osim prioritetnom pristupu uslugama i popustima, nastojimo osigurati udobnost, osnaživanje i podršku kroz ekskluzivne pogodnosti.

Postanite članice VIP zajednice i doživite vrhunsko iskustvo zdravstvene brige koje nadilazi očekivanja!
Popunite kontakt formu  na linku https://balic.ba/vip/  i postanite dio naše VIP zajednice već  danas!

Adriatic osiguranje: Family osiguranje

 

  • Paket osiguranja kućanstva - Family osiguranje

Dom je mjesto na kojem se osjećamo bezbrižno i kojem se uvijek s radošću vraćamo. Dom su uspomene, dom je obitelj. Svakome od nas sigurnost vlastitog doma je nešto neprocjenjivo. Čuvajte svoju mirnu luku od niza nepredvidivih događaja i odaberite svoju kombinaciju iz ponude FAMILY paketa - Basic, Trend ili Prestige.

Adriatic imovina
Za više informacija, klikom na sliku...

 

Uz dodatna ugovaranja iskoristite pogodnosti koje Vam ADRIATIC nudi.

Svota osiguranja koja se isplaćuje u slučaju štetnog događaja postavljena je po principu staro za novo, ako osigurani predmet nije izgubio na svojoj vrijednosti više od 60% novonabavne vrijednosti.

Family paketi osiguravaju:

  • Kompletne stambene i pomoćne objekte - građevinski dio objekta i ugrađenu opremu te stvari kućanstva u samom objektu kao i u pomoćnim prostorijama
  • Boje na zidu i građevnoj stolariji
  • Staklene površine
  • Zidne i stropne obloge
  • Gotov novac i nakit
  • Umjetnine
  • Dokumente
  • Ukrasno bilje i drveće...

 

Adriatic osiguranje: Dobrovoljno zdravstveno osiguranje


Program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u Adriatic osiguranju, kreiran na temelju praćenja potreba osiguranika, kroz jedinstvenu ponudu medicinskih usluga i uz najsuvremeniju opremu i individualiziran pristup visoko educiranog medicinskog osoblja Poliklinike AGRAM, svakom pojedincu omogućuje dugoročno praćenje i očuvanje dobrog zdravlja.

Podizanje svijesti o brizi za vlastito zdravlje i kvalitetnijoj kulturi življenja, a time i podizanje zdravstvenog standarda svakog pojedinca, misija je dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, čiji su programi zahvaljujući mudrom i inovativnom poslovanju, dostupni širokom krugu osiguranika.

Zdravstveni program Poliklinike AGRAM provodi se putem šest vrsta polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, četiri police iz Classic zdravstvenog programa i dvije police iz Exclusive zdravstvenog programa.

Adriatic zdravstvena
Za više informacija, klikom na sliku...

 

"Cydonia" Eukaliptus balzam


Eukaliptusov balzam 30 ml sadrži eterično ulje eukaliptusa u vegetabilnoj podlozi, koja posjeduje snažna antibakterijska i antivirusna svojstva, olakšava iskašljavanje pa je pogodan za primjenu u obliku balzama za utrljavanje ili za inhaliranje u slučajevima prehlade i gripe.

cydonia eukaliptus

Lipa bb, 75320 Gračanica, BiH
+387 35 700 215
https://cydonia.ba
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

"Cydonia" Mirofem kapsule


Sadrže ekstrakt tajlandske biljke Pueraria mirifica. Sadrže fitoestrogene: miroestrol, deoksimiroestrol i puerarin, koji prema strukturi sliče estradiolu. Pokazuje snažno estrogeno djelovanje na vaginalnu sluznicu, pomaže smanjenju vaginalne suhoće, ublažava znake atrofije i regenerira atrofirani vaginalni epitelijum. Ublažava klimakterične simptome. Mogu se uspješno primjeniti u liječenju osteoporoze.

cydonia mirofem

Lipa bb, 75320 Gračanica, BiH
+387 35 700 215
https://cydonia.ba
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma