Zavod PIO poziva penzionere da ne dolaze u prostorije Zavoda


S obzirom na specifičnu djelatnost Federalnog zavoda za mirovinsko/penzijsko i invalidsko osiguranje gdje svakodnevno boravi više stotina ljudi  i proglašenom pandemijom korona virusa (COVID-19), iz ovog Zavoda mole sve korisnike i osiguranike da, bez neodložne potrebe ili njihovog poziva, ne dolaze u prostorije FZ MIO/PIO, a ako moraju doći da što kraće borave u prostorijama Zavoda kako bi se smanjio rizik od širenja korona virusa.

penzionerizima

Preporučujemo da se za  sva pitanja iz oblasti FZ MIO/PIO obratite telefona koji su objavljeni na web stranici www.fzmiopio.ba.

Ured za odnose s javnošću FZ MIO/PIO je također svakodnevno dostupan na br tel: 036 312 214.

Ukoliko se osobe nađu u prostorijama FZ MIO/PIO, preporučujemo da se u cilju zaštite ličnog zdravlja i zaštite javnog zdravlja građanstva, striktno pridržavaju svih preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva odnosno kriznih štabova kantonalnih ministarstava zdravstva, kao i zavoda za javno zdravstvo u Federaciji BiH.

Unutar prostorija Federalnog zavoda će također biti objavljena vidljiva upozorenja sa jasnim preporukama ponašanja te molimo da se svi pridržavaju istih.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma