Danas 1. seminar o certifikaciji po međunarodnim standardnima


- Poziv povodom održavanja prvog seminara o postupcima i načinu uvođenja certifikacije po međunarodnim standardima u 2018. godini -

MinPrivTK


Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona uz podršku Kantonalne privredne komore Tuzla, organizuje prvi besplatni seminar u 2018. godini  o postupcima i načinu uvođenja EN ISO 9001:2015 - Certifikacija sistema upravljanja kvalitetom s ciljem jačanja internih upravljačkih kapaciteta u malim i srednjim preduzećima i obrtima u sali Kantonalne privredne komore na adresi Trg slobode bb u Tuzli dana 11.9.2018.godine sa početkom u  12,00 sati.   
Temu će izlagati Alisa Salković, izvršna direktorica Sicon Sas d.o.o. Tuzla, koja će učesnicima seminara prezentirati prednosti uvedene certifikacije po navedenom standardu, kao i primjere dobre prakse i koristi koje se ostvaruju certificiranjem.
Uvođenje certifikacija po međunarodnim standardima omogućava podizanje kvaliteta poslovanja na veći nivo, povećanje efikasnosti i produktivnosti, jačanje sistema kontrole kvaliteta proizvoda i usluga, povećanje konkurentnosti firme na tržištu, omogućavanje efikasnijeg nadzora procesa i troškova poslovanja, stvaranje sklada uređenosti u odnosima unutar organizacije, omogućavanje lakšeg i kvalitetnijeg izvoza na strana tržišta, te upravljanje okolišem na kvalitetniji način kao bitnim elementom u razvoju okruženja.

11.9.2018. godine

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

vip

kurkumin

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

 seif1

piemonte1

tztk

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1