U Lukavac Cementu održan "Dan otvorenih vrata 2022"

 U krugu kompanije Lukavac Cement u subotu je održan 12. po redu “Dan otvorenih vrata”. Nakon dvogodišnje pauze okupilo se više od  2.000 posjetilaca svih uzrasta koji su uživali u prelijepom danu i dobroj zabavi.

LCdani

– Organizacijom ove tradicionale manifestacije želimo doprinijeti ljepšem i ugodnijem življenju u našoj lokalnoj zajednici. Uz druženje, korisne radionice, sportske aktivnosti i druge sadržaje gradimo uzajamno poštovanje i povjerenje te zajedno stvaramo nove vrijednosti u okruženju u kojem živimo i poslujemo. Vrlo smo sretni da smo opet otvorili vrata naše fabrike, i zahvaljujemo svim našim sugrađanima i sugrađankama na posjeti – kazao je Nihad Begić, izvršni direktor za komercijalne poslove i marekting.

Na zelenim površinama Lukavac Cementa odvijali su se sportski turniri u fudbalu i odbojci, priređena je biciklijada, igre na pijesku, kao i niz drugih aktivnosti, a najmlađi su uživali u brojnim zabavnim priredbama. Posebnu pažnju im je privukla dječija predstava „Princeza na zrnu graška“, ples malih balerina, mini disko, ali i druženje s maskotama i drugim učesnicima šarenog defilea. Kroz interaktivne i kreativne eko, likovne i “Uradi sam” radionice svi su mogli isprobati svoje vještine i steći nova znanja.

Lukavac Cement  kao društveno odgovorna kompanija i na ovaj način pokazuje da se istinski zalaže za dobrobit svoje lokalne zajednice u skladu s principima održivog razvoja i otvorenost, saopćeno je iz te kompanije.

Fena

 poliklinika irac

transturist2

centralno okt 2022

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

limenka

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

pavic3

grin

mamamia

novan banka dec 2022

medex farm2

emma

piemonte1

golden jan 2021 2

cydonia2

lovic juli 2022

SOS nov 2022

fhz