Lukavac cement: "Dan otvorenih vrata 2022", 24.9.

-    Nakon dvije pandemijske godine Lukavac cement ponovno otvara vrata  - „12. tradiocinalna manifestacija za sve uzraste - Dan otvorenih vrata 2022“ -

LCnovo

Lukavac Cement d.o.o., nakon dvije godine pauze, ponovno otvara svoja vrata i u subotu, 24. septembra s početkom u 11 sati, organizira po 12. put svoju tradicionalnu manifestaciju „Dan otvorenih vrata 2022“.

„Veoma smo radosni da smo opet u prilici pozvati naše sugrađane svih uzrasta da nam se pridruže i uživaju u bogatom programu koji im pripremamo. Neće manjkatizabavnih sadržajaza djecu i odrasle: od predstava, džinova na štulama, preko face painta, likovne radionice, pa sve do nove radionice„Lukavac Cement DIY“, gdje će svi zainteresirani moći naučiti daprave zanimljive predmete od cementa. Uz biciklijadu, sportske turnire u fudbalu i odbojci bit će tu još mnogo edukativnih i kreativnih događaja. Cilj nam je da se zajedno družimo, veselimo i učimo u ugodnom ambijentu kruga naše fabrike“ – ističe Nihad Begić, izvršni direktor za komercijalne poslove i marketing Lukavac Cementa.

Želja Lukavac Cementa je da svojim malim i velikim sugrađanima, komšijama i prijateljima približi rad moderne evropske cementare koja kao društveno odgovorna kompanija već godinama ulaže značajna sredstva u zaštitu okoliša, modernizaciju pogona i istinski se zalaže za dobrobit svoje lokalne zajednice.

Dobro nam došli!

 poliklinika irac

transturist2

centralno okt 2022

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

limenka

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

pavic3

grin

mamamia

novan banka dec 2022

medex farm2

emma

piemonte1

golden jan 2021 2

cydonia2

lovic juli 2022

SOS nov 2022

fhz