Studentska praksa u Sparkasse Bank


Sparkasse Bank dd BiH objavila je novi poziv za studente koji omogućava sticanje prakse u finansijskom sektoru. U devet bh gradova praksa osigurana za 28 najboljih studenata.
Slijedeći strateško opredjeljenje ka društveno odgovornom poslovanju kao i stalno usmjerenje ka mladima, Sparkasse Bank u svojim filijalama u devet gradova u BiH, daje mogućnost bh studentima za sticanje novih praktičnih znanja provođenjem praktične obuke / prakse u banci.
Govoreći o znanjima koja će studenti imati priliku steći tokom prakse u Sparkasse banci, Mulalić je navela metodologiju upravljanja strateškim rizicima, znanja vezana za najnovija IT rješenja, razvoj proizvoda od osmišljavanja do same implementacije, najnovijim načinima odnosa s kupcima (customer care), upravljanje CRM strategijama (CustomerRelationship Management) te unaprijediti znanja o elektronskom i mobilnom bankarstvu. Uz ovo studenti će imati mogućnost obuke u komunikacijskim i prezentacijskim vještinama, kao i sticanje znanja iz prodajnih vještina i sposobnosti uticanja na druge.
Studenti spremni na sticanje praktičnih znanja u dinamičnom poslovnom okruženju pozivaju se da se prijave KLIKOM NA SLIKU, sa naznakom „ apliciram za studentsku praksu“.

Sparkasse Banka BiH


Praksa će biti omogućena studentima prema mjestu stanovanja u gradovima Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bijeljina, Visoko, Zenica, Tuzla, Goražde, Bihać.
„Pored svega navedenog, svake godine, sa svojom matičnom kućom Steiermaerkische Sparkasse realizujemo program „The Best ofSouth-East“ putem kojeg najboljim studentima osiguravamo  jednogodišnju praksu u našoj matičnoj banci u Grazu ili nastavak studiranja u Grazu. Želimo pružiti priliku studentima ne samo da steknu konkretna, praktična znanja, nego i da im otvorimo mogućnost eventualnog budućeg zaposlenja u našoj banci.Mi smo organizacija koja stremi vrhu bankarskog tržišta i u svom timu trebamo proaktivne i dinamične, ambiciozne osobe,“ izjavila je Lejla Mulalić, direktorica Direkcije za upravljanje ljudskim resursima Sparkasse Bank dd BiH.

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

autor2

 tztk

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

dogma

umel1

 cydonia2

solana1

sporticus

Golden Tours Turska LJETO 2019 Istanbul 1 MAJ

 seif1

piemonte1

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1