Danas 7. veče kreativnosti

- „Opcije ili barijere - šta ispred sebe vidi potencijalni mladi BH preduzetnik?“ – sedmo Veče Kreativnosti -

Kreativnost


U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u četvrtak 16.7.2020. od 18h održaće se sedmo Veče Kreativnosti pod nazivom „Opcije ili barijere - šta ispred sebe vidi potencijalni mladi BH preduzetnik?“. Ovo je posljednje Veče Kreativnosti, a i ono će se odvijati putem Online Webinara uživo iz BRDO Coworking prostora (BRDO Coworking Space) te se može pratiti preko Facebook Live stranice https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.
Svoje dosadašnje iskustvo, razmišljanja i poglede o tome kakve su perspektive za startup-e i mlade kreativce/preduzetnike u BiH prezentirati će Benjamin Huseinefendić i Haris Aličić članovi MAD STATION startup tima iz Tuzle.
Potrudićemo se da kreiramo dinamičnu i komunikativnu atmosferu, a svi koji budu pratili Webinar mogu postaviti i svoja pitanja putem komentara na Facebook stranici na koje ćemo zajedno probati naći odgovor.
Prijavu za webinar se može izvršiti putem linka: http://bit.ly/PorKZS-1, poslije čega ćete emailom dobiti link za pristup Webinaru, a link za webinar je inače: https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.

Kreativnost1

  • O projektu „Kreativnost Za Sve“:

Udruženje „Tuzla Live“ (www.fb.com/tuzlalive) putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.
Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.
Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma