Uspjeh Badminton kluba "Tuzla"


- I mjesto za Badminton klub “Tuzla” na prvom međunarodnom takmičenju za djecu sa smetnjama u razvoju u BiH -

Badminton


Na nedavno održanom I međunarodnom takmičenju u badmintonu za djecu sa smetnjama u razvoju u BiH Badminton klub Tuzla osvojio je I mjesto ekipno, II mjesto pripalo je OŠ Milke Šobar-Nataše iz Slovenije, a III mjesto zauzeo je još jedan tim iz Slovenije iz Zavoda Planina.

  • Potpisan memorandum o saradnji

Najveći broj polaznika badminton kluba Tuzla čine djeca iz JU Zavod za odgoj i obrazovanje osoba sa smetnjama u psihičkom i tjelesnom razvoju Tuzla iz tog razloga nedavno je sklopljen i memorandum o uskoj saradnji i podršci na svim nivioma između kluba i ove javne ustanove.

  • Aktivne pripreme za učešće na međunarodnom takmičenju u Sloveniji

Ovih dana u "Zavodu" u Tuzli se aktivno vrše pripreme za odlazak na međunarodno takmičenje u badmintonu koje će se održati polovinom novembra 2017. godine u Sloveniji. Na kraju koristimo još jednom priliku da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način učestvovali u organizaciji badminton takmičenja u Tuzli. Uskoro i video snimci sa održanog takmičenja i priprema za Sloveniju
Početak priprema, najavu međunarodnog takmičenja u Sloveniji te prelijepe kadrove iz Krečanske, možete pogledati u zanimljivom video prilogu /4k.

https://www.youtube.com/watch?v=JvDJPVz7sPE&feature=youtu.be

 

umel1

sporticus

vip

Banner Lukavac 180x112

komora

piemonte1

roda4

autoprom2a

imel2

izazovb

 autor agencija2

grad na zrnu soli

beko

 pavic1

cydonia

golden mart 2018a

 seif

tztk

nipex1

sos

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1