Upis novih članova u Klub vodenih sportova "Sprint"


"Klub vodenih sportova „Sprint“ Tuzla počinje sa upisom novih članova na bazenu Hotela Tuzla. Treninzi su organizovani  ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 17,3o sati.

Sprint

Prijave se mogu obaviti na iste dane 30 minuta prije početka treninga, na broj telefona trenera Sejbina Brašnjića: 061 / 854 – 606. Upis je otvoren za djecu uzrasta od 5 do 10 godina. Klub „Sprint“ je osnovan u novembru 2016. godine i već ima formiranu ekipu trenera i članova. Na čelu kluba je Sejbin Brašnjić, priznati i poznati trener kako u Bosni i Hercegovini tako i van nje.

Sprint1

Plivanjem se počeo baviti već sa osam godina, a do svoje petnaeste bio je višestruki republički prvak u svim uzrasnim kategorijama. Karijeru je nastavio u R Sloveniji u klubu PK „Fužinar“ Ravne na Koroški te se brzo integrirao u sam vrh slovenačkog plivanja i osvajao zlatna, srebrena i bronzana odličja na tadašnjim republičkim prvenstvima Slovenije, a nakon izvjesnog vremena i na državnim prvenstvima SFR Jugoslavije. Trenerskim pozivom počeo se baviti 1994-te na poziv PK Sloboda Tuzla, čiji su članovi za kratko vrijeme počeli nizati rekorde BiH i ekipno postali najbolji klub u BiH. Kasnije je nastavio nizati rezultate i u drugim klubovima, poput: Galeba iz Lukavca, Zmaj Alpam iz Tuzle i KVS Orka u Mostaru. Posljednje dvije godine bio je angažiran u P.K. Bosna Sarajevo sa primijetnim rezultatima", saopćeno je iz Kluba vodenih sportova „Sprint“ Tuzla.

5.4.2017. godine

umel1

sporticus

vip

Banner Lukavac 180x112

komora

piemonte1

roda4

autoprom2a

imel2

izazovb

 autor agencija2

grad na zrnu soli

beko

 pavic1

cydonia

golden mart 2018a

 seif

tztk

nipex1

sos

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1