LP: utakmice 4. kola u grupama E, F, G i H


Večeras su na programu utakmice 4. kola grupne faze evropske fudbalske Lige prvaka. Na programu su mečevi u grupama E, F, G i H.

LigaPrvaka

 

  • U Grupi E u Minhenu se sastaju Bayern i AEK a u Lisabonu Benfica dočekuje Ajaxa. Nakon tri odigrana kola vode Holanđani i Bavarci sa po 7 bodova, Benfica ima 3 a AEK je bez bodova.
  • U Grupi F bi večerašnji mečevi mogli biti i najzanimljiviji jer je i najneizvjensija situacija nakon prva tri kola. Manchester City je vodeći sa 6 bodova, Lyon ima 5, Hoffenheim i Shakhtar po dva osvojena boda. Večeras se sastaju Lyon - Hoffenheim i Manchester City - Shakhtar.
  • Roma i Real Madrid su poravnati na vrhu Grupi G sa po 6 osvojenih bodova. Prati ih CSKA sa 4 boda a Plzen je posljednji sa samo jednim bodom. I ovdje će sve biti mnogo jasnije nakon večerašnjih mečeva a sastaju se Plzen - Real i CSKA - Roma.
  • Na kraju, Grupa H donosi mečeve Valencia - Young Boys i Juventus - Manchester United, sigurno najveći derbi večerašnjeg programa. Juventus je ostvario maksimalan učinak u prva tri kola, ima tri pobjede, 9 bodova. United ima 4, Valencia 2, a Švicarci jedan bod.

Utakmice u Moskvi i Valensiji gdje igraju CSKA - Roma i Valencia - Young Boys počinju u ranijem terminu od 18 sati i 55 minuta sa sve ostale utakmice od 21,oo sat.

7.11.2018. godine

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

autor2

 tztk

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

umel1

 cydonia2

sporticus

Golden Tours Turska LJETO 2019 Istanbul 1 MAJ

 seif1

piemonte1

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1