LP: Večeras utakmice 4. kola u grupama E, F, G i H

 

Četvrto kolo grupne faze evropske fudbalske Lige šampiona biće kompletirano večeras. Na programu su utakmice 4. kola u grupama E, F, G i H.

LP

  • Liverpool će kao vodeći u Grupi E sa 5 bodova dočekati posljednjeg Maribora koji je osvojio samo jedan bod. Pet bodova imai Spartak koje će u Španiju, u goste Sevilli koja ima 4 boda.
  • U Grupi F Manchester City vodi sa maksimalnih 9 bodova i večeras ide u goste Napliju koji je treći sa tri osvojena boda. Šahtar kao trenutno drugi sa 6 bodova ide u goste posljednjem Feyenordu koji još nema bodova.
  • Bešiktaš je također maksimalan u prva tri kola, vodeći je u Grupi G, ima devet bodova a večeras dočekuje Monaco koji je osvojio samo jedan bod i večeras hvata posljednji voz za osminufinala. Porto ima tri boda i večeras igra kući protiv Leipziga koji ima na drugoj poziciji 4 osvojena boda u prva tri kola.
  • I u Grupi H će biti zanimljivo. Uz meč u Turskoj, najinteresantnije će biti u Engleskoj. U London kod Tottenhama dolazi Real Madrid. Izjednačeni su u vrhu sa po 7 bodova a po jedan su u ovoj Grupi osvojili Borussia Dortmund i Apoel koji igraju večeras u Dortmundu. Sve utakmie počinju u standardnom UEFA terminu Lige pravaka, od 20 sati i 45 minuta.

1.11.2017. godine

umel1

aronija

golden april 2017

roda4

izazovb

autoprom2a

imel2

 piemonte1

autor agencija2

lansbi

zmaj

beko

 pavic1

 seif

nipex4

sos

grad tuzla1

vlada tk1

kapija3

grad na zrnu soli