Nova banka: Štednja je dobra navika


- Nova banka pripremila akcijsku ponudu za štediše - Ponuda do 31.12.2022. godine -

NBstednja

Pod sloganom „Štednja je dobra navika“ i po veoma povoljnim uslovima, Nova banka pokrenula je kampanju za promociju klasične oročene štednje.

Period oročenja štednog uloga klijenti biraju sami, kao i valutu u kojoj će se ulog iskazati.Kao posebna pogodnost ističe se mogućnost apliciranja za klasičnu oročenu štednju putem web stranice Nove banke, čime se ostvaruje dodatni benefit kroz uvećanje redovne kamatne stope i do 0,70 procentnih poena.

Za klijente koji štedne uloge žele oročiti na određeni rok, Nova banka nudi mogućnost višekratnih uplata na račun štednje, prema finansijskim mogućnostima koje klijent ima u toku trajanja oročenja. Isplata kamate može se vršiti unaprijed, za cijeli period oročenja, a može se odabrati i njena isplata mjesečno, kvartalno, polugodišnje, godišnje ili po isteku oročenja.
    
Više informacija o akcijskoj ponudi klasične oročene štednje, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, klijenti mogu potražiti na web stranici www.novabanka.com ili u poslovnicama Nove banke.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma