Danas ˝Dan zimske radosti˝ u Solini


Udruženje za promicanje pozitivnih vrijednosti “Oaza” Tuzla, danas, u nedelju 13. januara u tuzlanskom naselju Solina organizuje manifestaciju “Dan zimske radosti”.
Osnovni cilj projekta “Dan zimske radosti”, jeste da djeci grada Tuzle zimski raspust učini ispunjen zimskim idilama dijeleći ga sa novim prijateljima uz sadržajan i raznovrsno pripremljen i osmišljen program.

oaza


– Nadamo se da će upravo taj dan dugo ostaviti pozitivnog traga na djecu i njihov budući život, prisjećajući se pozitivnih trenutaka iz svog djetinstva. Također, jedan od ciljeva projekta “Dan zimske radosti” jeste da se djeca barem na jedan dan odvoje od savremene tehnologije (mobiteli, tableti, video igrice i sl.), navode iz Oaze.
U sklopu navedenog se također ostvaruje i dodatni cilj kojim se uz sadržajan program ispunjen dječijim zimskim igrama razvija svijest o važnosti fizičke aktivnosti i vođenja aktivnog a time i zdravog načina života, izgrađuje takmičarski duh, te potreba međusobnog upoznavanja i sticanja novih prijateljstava.

13.1.2019. godine

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

vip

kurkumin

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

 seif1

piemonte1

tztk

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1