"Family Day" u Tuzli 9.9.


„Let's Do It Tuzla“ i Eko život u nedelju, 9. septembra 2018. godine, organizuju Family Day. Manifestacija će se održati na Trgu Slobode u periodu od 12:00 – 16:00h. Ista predstavlja uvertiru za predstojeću veliku terensku akciju čišćenja ilegalnih deponija otpada „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“, koja će se održati 14. septembra 2018. godine.

FamilyDay


Djevojčice i dječaci će kroz druženje s maskotama Petkom, Staklenkom i Paprikom crtati njihove najdraže vizuale i figure, učestvovati u igrama bez granica i takmičenjima, dok će oni najspretniji osvojiti vrijedne nagrade koje su pripremili partneri projekta. Posjetioci koji donesu jednu flašicu bilo koje vrste, biće nagrađeni sadnicom cvijeta.
Svi zainteresovani građani imat će priliku da se registruju za terensku akciju čišćenja ilegalnih deponija otpada, koja se ove godine održava u okviru kampanje „World Cleanup Day“.
Više informacija o samom događaju možete dobiti na Facebook stranici 'Let's Do It Tuzla' i 'Eko život'.
Ovom prilikom Vas pozivamo da pružite medijsku podršku realizaciji ovog događaja tako što ćete najavu za isti objaviti u Vašem mediju i na taj način informisati građane o navedenoj aktivnosti, čiji je osnovni cilj afirmacija vrijednosti zaštite životne sredine i okoliša te pravilnog zbrinjavanja otpada, kao zajedničke brige svih segmenata društva.

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

vip

kurkumin

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

 seif1

piemonte1

tztk

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1