"Family Day" u Tuzli 9.9.


„Let's Do It Tuzla“ i Eko život u nedelju, 9. septembra 2018. godine, organizuju Family Day. Manifestacija će se održati na Trgu Slobode u periodu od 12:00 – 16:00h. Ista predstavlja uvertiru za predstojeću veliku terensku akciju čišćenja ilegalnih deponija otpada „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“, koja će se održati 14. septembra 2018. godine.

FamilyDay


Djevojčice i dječaci će kroz druženje s maskotama Petkom, Staklenkom i Paprikom crtati njihove najdraže vizuale i figure, učestvovati u igrama bez granica i takmičenjima, dok će oni najspretniji osvojiti vrijedne nagrade koje su pripremili partneri projekta. Posjetioci koji donesu jednu flašicu bilo koje vrste, biće nagrađeni sadnicom cvijeta.
Svi zainteresovani građani imat će priliku da se registruju za terensku akciju čišćenja ilegalnih deponija otpada, koja se ove godine održava u okviru kampanje „World Cleanup Day“.
Više informacija o samom događaju možete dobiti na Facebook stranici 'Let's Do It Tuzla' i 'Eko život'.
Ovom prilikom Vas pozivamo da pružite medijsku podršku realizaciji ovog događaja tako što ćete najavu za isti objaviti u Vašem mediju i na taj način informisati građane o navedenoj aktivnosti, čiji je osnovni cilj afirmacija vrijednosti zaštite životne sredine i okoliša te pravilnog zbrinjavanja otpada, kao zajedničke brige svih segmenata društva.

beko 

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

 tztk

imel2

izazovb

 autor agencija4

sos1

grad na zrnu soli

umel1

 cydonia2

sporticus

golden dec 2018

 seif1

piemonte1

ahmedic2

emma

 

nipex1

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1