Sedmica besplatnog Zumba fitnessa


Od 24.9. do 30.9. Zumba fitness by Nina & Indira Vam darauju sedmicu besplatnog Zumba fitnessa.
Ukoliko još uvijek niste pronašli odgovarajući fitness program za sebe ili ste željeli probati Zumba fitness i vidjeti zbog čega je godinama najpopularniji i vodeći fitness program u svijetu , onda je ovo jedinstvena prilika. Iskoristite promo sedmicu Zumba fitnessa u Sportsko rekreativnom & Spa centru Uni Bristol (Mellain) u utorak 25.9. i četvrtak 27.9. od 19:15h te nedjelju od 9h u sali na Ircu u Tuzli. Za sve nove članove koji prijavu za mjesec oktobar izvrše do 7.10. ostvaruju popust od 35% , a u mjesecu oktobru za sve aktivne sudionike će biti organizovna i nagradna igra.

Zumba


Zumba Fitness je program inspirisan plesnim pokretima u kombinaciji sa aerobnim treningom i vježbama snage, primjeren za sve dobne skupine neovisno o fizičkoj kondiciji ili plesnom ili fitness iskustvu. Latino ritmovi, internacionala muzika i osnovni plesni koraci Salse, Bachate, Merenguea, Reggeatona i drugih plesova stvaraju dinamičan, uzbudljiv i efektan trening. Ovaj fitness program pozitivno utiče na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sistem, na smanjenje potkožnog masnog tkiva, jačanje mišića nogu, gluteusa, ruku, leđa, stomačne muskulature, povećanje pokretljivost tijela, kondiciju i poboljšanje stanja cijelog organizma.
Svakog utorka i četvrtka od 19.15h na treninzima u Sportsko rekreativnom & Spa centru Uni Bristol je prava žurka. Zato dođite i uživajte zajedno sa najboljim timom!!!
Iz Plesnog studija Sandoval također poručuju i pozivaju Vas na Školu plesa za odrasle/građanstvo koja sa radom počinje u srijedu 26.9. od 19:30h u plesnoj dvorani Katoličkog školskog centra „Sveti Franjo“.
„Plesna škola za odrsle/građanstvo“ je plesni tečaj, namijenjen radno aktivnom stanovništu i studentima, na kojem se uče društveni plesovi, kao što su salsa, bachata, bečki i engleski valcer, foxtrott, discofox/hustle, cha cha, samba, rumba, a sve po priznatom svjetskom plesnom programu „Crea dance“. Na ovim časovima plesni parovi se druže, opuštaju, te na jednostavan i zabavan način oslobađaju nakupljenog stresa. Pomisao „imam dvije lijeve noge“ – ne brinite, u tom slučaju nećete morati razmišljati kojom nogom prvo treba krenuti.
Sve dodatne informacije možete dobiti putem FB stranice "Plesni studio Sandoval" ili putem kontakt telefona +387 61 194 478
Zato ne gubite vrijeme, zaplešite s nama!

beko 

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

 tztk

imel2

izazovb

 autor agencija4

sos1

grad na zrnu soli

umel1

 cydonia2

sporticus

golden dec 2018

 seif1

piemonte1

ahmedic2

emma

 

nipex1

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1