Prijem članova u Mješoviti hor “Lege Artis” Tuzla 0d 15.8. do 15.9.


Gradsko umjetničko društvo “Lege Artis” Tuzla, kao i svake godine prije početka umjetničke sezone vrši prijem novih članova u Mješoviti hor “Lege Artis” Tuzla.
Ove godine, GUD “Lege Artis” Tuzla, u svoje redove može primiti 10 novih članica i članova a prijem novih članica i članova u Mješoviti hor “Lege Artis” Tuzla vršit će se  u periodu od 15. avgusta do 15. septembra 2018. godine.
Mješoviti hor “Lege Artis” Tuzla, osnovan je 2012. godine i od tada do danas postao je kulturni brend našeg grada sa preko 150 nastupa u gradu, državi i inostranstvu, 9 osvojenih međunarodnih nagrada, nekoliko priznjanja za izuzetan doprinos u razvoju institucija Grada Tuzla i Tuzlanskog kantona. Ono čime se članovi Lege Artis-a posebno ponose jeste organizacija dvije tradicionalne muzičko-scenske manifestacije koje se svake godine u našem gradu dogode zahvaljujući entuzijastima iz grada soli-članovima GUD “Lege Artis” Tuzla (Novogodišnji gala koncert i Međunarodni horski šampionat “Lege Artis”).
Od ove sezone u Lege Artis-u ponovo sa radom počinje Dječiji hor “Lege Artis” kao i nastavak rada Male škole violine. Ansamblima u GUD “Lege Artis” rukovodi magistar muzičkih umjetnosti iz oblasti dirigovanja Jasmin Hasić.

Lege Artis


Prijem novih članica i članova vršit će se od 15. avgusta do 15. septembra a na osnovu popunjene prijave na službenoj stranici GUD “Lege Artis” Tuzla, www.legeartis.ba
Nakon što je uspješno zaprimljena prijava osoblje Lege Artis-a kontaktirat će Vas o datumu i vremenu dolaska na audiciju za članstvo u ansamblu.
Sve informacije vezane za članstvo u ansamblu možete dobiti na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na broj telefona 062 492 457

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

vip

kurkumin

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

 seif1

piemonte1

tztk

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1