VIDEO: Gotov muzički spot za Belmu Huseinefendić


- Udruženje Filmark realizovalo prvi projekat -

Belmafilmmark


Tuzlanska omladina je i ovaj put napravila korak naprijed, otvorila vrata, pokazala smjer, pružila priliku da mladi čovjek uđe u kreativni svijet, povezala mladost, kreativnost i sve što je potrebno da bi se snimio muzički spot.
Udruženje Filmark, čine mladi kreativni i ambiciozni ljudi iz Tuzle i tuzlanske regije, okupljeni u ime jednog, a to je produkcija i kreacija audio-vizuelnog sadržaja. Nastojimo afirmirati buduće mlade muzičke i glumačke talente i pružiti im sve uslove za njihov uspjeh u ovom poslu.
Naš prvi projekat je snimanje muzičkog spota Belmi Huseinefendić, mladoj pjevačici koja je javnosti postala poznata svojim učešćem regionalnim takmičenjima. Naša organizacija Filmark snimila je Belmi njenu prvu pjesmu i spot. Pjesma je funky stilu i na našim prostorima ne možemo često slušati taj žanr, zbog toga s nestrpljenjem očekujemo reakciju publike.
Premijera pjesme je upriličena prije par dana u Tuzli.
Produkcija Filmark započela je i neke nove projekte. Incijatori smo i prve domaće humorističke serije #Antitalenat za život ” za koju 21.10. održan kasting u Kući Plamena mira. Scenario je spreman a serija će se snimati u Tuzli.

 

beko 

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

 tztk

imel2

izazovb

komora

 autor agencija4

grad na zrnu soli

umel1

 cydonia

sporticus

golden vt sept 2018

 seif

piemonte1

ahmedic2

nipex1

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1