Preminuo glumac Nebojša Glogovac


Glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 48. godini poslije teške bolesti, javio je RTS. Glogovac je prije 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savjetu prijatelja i ljekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Njemačku po pomoć i poslije konsultacija sa tamošnjim ljekarima vratio se u Beograd.

NebojsaGlogovac

Liječio se na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gdje je primao terapije. Nebojša Glogovac rođen je 1969. u Trebinju, i već dvije decenije je jedan od najboljih glumaca u regionu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a sa njim su u klasi bili i Sergej Trifunović, Nataša Ninković i Vojin Ćetković.

Bio je veliki navijač Crvene Zvezde. Sinoć je košarkaška utakmica Crvene Zvezde i Milana u Beogradu počela minutom šutnje za velikog glumca, čovjeka i Zvjezdaša. Komemoracija Nebojši Glogovcu biće održana u ponedeljak u JDP-u u 11,oo sati, a opelo u crkvi Sv. Nikole na Novom groblju u Beogradu počinje u 14,oo sati. Glogovac će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

beko 

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

 tztk

imel2

izazovb

 autor agencija4

grad na zrnu soli

umel1

 cydonia

sporticus

golden ng 2018 2

 seif

piemonte1

ahmedic2

emma

 

nipex1

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1