Preminuo glumac Nebojša Glogovac


Glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 48. godini poslije teške bolesti, javio je RTS. Glogovac je prije 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savjetu prijatelja i ljekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Njemačku po pomoć i poslije konsultacija sa tamošnjim ljekarima vratio se u Beograd.

NebojsaGlogovac

Liječio se na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gdje je primao terapije. Nebojša Glogovac rođen je 1969. u Trebinju, i već dvije decenije je jedan od najboljih glumaca u regionu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a sa njim su u klasi bili i Sergej Trifunović, Nataša Ninković i Vojin Ćetković.

Bio je veliki navijač Crvene Zvezde. Sinoć je košarkaška utakmica Crvene Zvezde i Milana u Beogradu počela minutom šutnje za velikog glumca, čovjeka i Zvjezdaša. Komemoracija Nebojši Glogovcu biće održana u ponedeljak u JDP-u u 11,oo sati, a opelo u crkvi Sv. Nikole na Novom groblju u Beogradu počinje u 14,oo sati. Glogovac će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

autor2

 tztk

fana

imel2

izazovb

TQM

 autor agencija4

umel1

 cydonia2

sporticus

golden feb 2019

 seif1

piemonte1

emma

Fare

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1