4. Džumbar sajam u okviru Džumbus festivala i još jedan party

 

Tradicionalni bazar pod nazivom Džumbar (http://bit.ly/Dzumbar4 ) održava se već četvrtu godinu i za cilj ima promovisanje mladih poduzetnika. Nije običan bazar. Kao potporu ovim mladim ljudima, ekipa  Džumbus Festivala ( www.fb.com/dzumbusfestival ) sa Udruženjem „Tuzla Live“ (www.fb.com/tuzlalive)  , poziva vas da prođete Zlatarskom ulicom, 24.augusta.u subotu  od 12h pa sve do u sitne sate, gdje ćete vidjeti mlade kreativce pored svojih štandova. Nijedan štand neće biti isti, pa se pripremite i širom otvorite oči da vam nešto ne promakne.

Dzumbus2019 logo


Pored različitog tipa nakita, koji je jako čest na svim bazarima, u ponudi ćete naći i prehrambene proizvode koji su sve veći izbor djelatnosti za ljude koji pokreću male biznise. Džumbar je i za one sa istančanim ukusom, koji žele osvježiti svoj dom dobrom slikom, ili nekim drugim detaljem.  Podršku ovom bazaru i mladim poduzetnicima,  od 20h, daće dvoje mladih DJeva, iskusnih i vrlo traženih u ove ljetne dane, a koji su i sami kreativci u svom poslu, Grobot i DJ Peyotee. Dođite i podržite ovaj bazar.

To nije sve ovaj vikend. Ovaj petak u Zlatarskoj ulici ne može proći tiho.
Graveyard Shift VOL.3 - by Džumbus (http://bit.ly/GS-3DZ) je naziv novog partija koji je najavljen za danas, 23.8. u okviru ovog festivala.  
Od 19h ćemo imati priliku da čujemo već poznati par Ekko & Byok kao i nove članove Džumbus ekipe, Flocc & Dankeshn!
Kažu da će ovaj treći dio biti još bolji, pa nemojte to propustiti...
U ovom dijelu GS serijala poseban naglasak će biti na pjesmama iz Trap, Hip Hop i RnB kulture naravno uz throwback hitove na koje smo do sada navikli.

 cydonia2

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

golden jan 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1