˝5K fun run for peace˝ 25. avgusta

funforpeaceOmladinski resursni centar Tuzla organizuje utrku pod nazivom "5K fun run for peace” na Ilinčici, u subotu 25. avgusta.

Prethodne 23 godine, Omladinski resursni centar je organizovao mnoštvo aktivnosti i događaja za mlade i građane Tuzle . Ovog avgusta nam pripremaju utrku, koja za cilj ima promociju mira, kulture, tolerancije – na koje smo izuzetno ponosni u Tuzli, te prepoznatljivi širom BiH i regiona.

"Utrka će se organizovati 25. avgusta sa početkom u 17:30, na poznatom tuzlanskom izletištu – Ilinčici. Pored želje da se zabavimo i pošaljemo još jednu snažnu poruku o miru, toleranciji i suživotu u našem gradu – odabirom Ilinčice kao lokacije za realizaciju ovog događaja želimo podsjetiti naše građane na ljepote koje se kriju na svega nekoliko minuta od centra grada."

Utrka je namjenjena svim građanima Tuzle – bez obzira na dob, fizičke mogućnosti, spol.. Želja je da se dobro zabavimo, u javnost pošaljemo poruke mira, testiramo našu volju i upoznamo!

Ovom prilikom pozivamo sve građane i medije da dođu na Ilinčicu, 25.8.2019. od 17:30!


Prijatna temperatura Ilinčice, hladovina, osvježenja i nasmijani mladi iz Omladinskog resursnog centra Tuzla nas očekuju!


Start utrke: Kod restorana na Ilinčici

 cydonia2

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

golden jan 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1