˝5K fun run for peace˝ 25. avgusta

funforpeaceOmladinski resursni centar Tuzla organizuje utrku pod nazivom "5K fun run for peace” na Ilinčici, u subotu 25. avgusta.

Prethodne 23 godine, Omladinski resursni centar je organizovao mnoštvo aktivnosti i događaja za mlade i građane Tuzle . Ovog avgusta nam pripremaju utrku, koja za cilj ima promociju mira, kulture, tolerancije – na koje smo izuzetno ponosni u Tuzli, te prepoznatljivi širom BiH i regiona.

"Utrka će se organizovati 25. avgusta sa početkom u 17:30, na poznatom tuzlanskom izletištu – Ilinčici. Pored želje da se zabavimo i pošaljemo još jednu snažnu poruku o miru, toleranciji i suživotu u našem gradu – odabirom Ilinčice kao lokacije za realizaciju ovog događaja želimo podsjetiti naše građane na ljepote koje se kriju na svega nekoliko minuta od centra grada."

Utrka je namjenjena svim građanima Tuzle – bez obzira na dob, fizičke mogućnosti, spol.. Želja je da se dobro zabavimo, u javnost pošaljemo poruke mira, testiramo našu volju i upoznamo!

Ovom prilikom pozivamo sve građane i medije da dođu na Ilinčicu, 25.8.2019. od 17:30!


Prijatna temperatura Ilinčice, hladovina, osvježenja i nasmijani mladi iz Omladinskog resursnog centra Tuzla nas očekuju!


Start utrke: Kod restorana na Ilinčici

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

adriatic

lovic

kurkumin

izazovb

TQM

imel2

fana

vip

 dogma

 cydonia2

solana1

GOLDEN maj 2019

emma

tztk

piemonte1

Fare

autor agencija4

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1