Ekskluzivni “Dom za starija lica – Hotel Ahmedić”

- Ekskluzivni “Dom za starija lica – Hotel Ahmedić” je jedini hotel ovog tipa osposobljen za brigu o starijim i iznemoglim osobama –

Posjetili smo našu članicu Ekskluzivni “Dom za starija lica – Hotel Ahmedić”. Jedini je to hotel ovog tipa osposobljen za brigu o starijim i iznemoglim osobama a uvjerili smo se da i s punim pravom u nazivu stoji "Hotel". I zaista, kao u najluksuznijem hotelu, korisnici uživaju u svemu što pruža ova ustanova u svemu onome što bi vjerovatno, svako od nas poželio uživati u tom periodu života. Pored svakodnevne pažnje i njege koje su na izuzetno visokom nivou i oje su korisnicima usluga posvećene, Ekskluzivni “Dom za starija lica – Hotel Ahmedić” sa svojim ljubaznim i stručnim osobljem, pomože u obavljanju osnovnih životnih potreba, ustanova nudi društvene aktivnosti i medicinsku njegu svojim korisnicima, koja im je prijeko potrebna. Svojim položajem u blizini jezera Modrac, a daleko od gradske buke, korisnicima je zagarantovan ugodan boravak u prirodnom okruženju. Cjelokupan objekat je u potpunosti klimatizovan i pokriven sa 24-satnim video nadzorom.

Welnes1

  •     Smještaj

Dom je opremljen apartmanima s posebnim kupatilima i balkonima, savremenom kuhinjom, restoranom, prostorom za rehabilitaciju, te uređenim vrtom s staklenicima koje korisnici mogu koristiti za uzgoj povrća, voća i drugih biljaka.

Welnes2

  •     Rehabilitacija

Fizikalna terapija pruža usluge ljudima u cilju razvijanja, održavanja i obnavljanja maksimalne funkcionalne pokretljivosti i funkcionalne sposobnosti u svim životnim dobima. Fizioterapija se bavi prepoznavanjem i povećavanjem mogućnosti pokreta unutar područja unapređenja, prevencije, tretmana i rehabilitacije.

Welnes3

  •     Medicinski nadzor

Korisnici doma imaju 24-sati nadzor i medicinsku njegu od strane iskusnog i stručnog osoblja. Ističemo da naša ustanova poseban akcenat stavlja na kvalitet medicinskih usluga (koje su u domenu jedne socijalne ustanove...

Welnes4

  •     Socijalna Zaštita

Socijalna zaštita je društvena djelatnost koja ima za cilj da pruži zaštitu lica u stanju socijalne potrebe. Jedan od segmenata socijalne zaštite je i zaštita starijihh lica. Često starije osobe nisu u stanju da same obave poslove vezane za osnovne životne potrebe, a porodica i okruženje nisu u mogućnosti da im pomognu. U ovakvim slučajevima smještaj u dom je idealno rješenje.

Welnes5

  •     Otvoreni za građanstvo

U menadžmentu firme Ekskluzivni “Dom za starija lica – Hotel Ahmedić”, nisu zaboravili ni na usluge za svoje redovne posjetioce. Otvoreni su za građanstvo sa zanimljivim sadržajima koji se upravo dopunjuju. Obogaćuje se ponuda Wellness Centra Hotela Ahmedić koji već godinama plijeni ugodnom atmosferom, savremenim sadržajima, profesionalnom uslugom. Za ugodan boravak, opuštanje i uživanje u ponudi a odvojeno od Doma za starija lica, i dalje su na raspolaganju masažni bazen sa jaccuzijem, sjedeći bazen u pećini, finska sauna,fitness,masaže, caffe bar. Gostima je omogućen besplatan bežični pristup internetu. Vrhunska usluga, moderno uređenje te srdačno i susrteljivo osoblje neće ostaviti revnodušnim posjetitelje ovog wellness centra. Pozivamo vas da posjetite i ovaj dio objekta, Wellness Centar Hotel Ahmedić, i provedete nezaboravne trenutke u vrhunskom i nesvakidašnjem ambijentu.

Welnes6

 

Ukoliko se odlučite obezbijediti ugodno starenje za vas ili vaše najbliže, topla preporuka je Ekskluzivni “Dom za starija lica – Hotel Ahmedić”.

  • Kontakt:

Ekskluzivni “Dom za starija lica – Hotel Ahmedić”

Mosorovac bb 75300, Lukavac

+387 35 543 276;

+387 35 543 277;

+387 61 693 550;

+387 62 356 601

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

umel1

sporticus

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

komora

piemonte1

imel2

izazovb

 autor agencija4

grad na zrnu soli

beko

 pavic1

cydonia

golden vt sept 2018

 seif

tztk

ahmedic2

nipex1

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1